| JaguarSType a întrebat:

am un labrador de 2, 3, ani si e cuminte vreau sa-l fac mai rau sa-l vad si eu ca latra la oameni. mereu latra numai daca vede un caine sau o pisica. vreau sa il fac mai rau sa latre la oameni ca un caine de paza!

Răspuns Câştigător
| xtreme95 a răspuns:

Ia un caine pune-l de cealalta parte a unei porti, astepti ca, cainele tau sa latre, il opresti zici latra si comanda de liber ca sa continue.Tot asa vreo 10 minute.Incerci cu mancare daca latra primeste.Incerci cu mai multi oameni si cand trec prin fata portii dai comanda latra si ii dai si recompensa, incepi sa reduci recompensa si el va ramane cu obiceiul.

| JaguarSType explică (pentru xtreme95):

Pai da dar noapte latra singur sau trebuie sa ies eu afara? laughinglaughing vreau sa latre singur sa apere ca un caine de paza!

| xtreme95 a răspuns (pentru JaguarSType):

I se dezvolta un obicei si nu mai trebuie sa zici dupa aprox 2 zile prostule.
Rasele de caini care nu tind sa devina agresivi asa invata paza si aparare.
Un labrador nu e agresiv din fire si el o vede ca pe un joc.La fel si cu Comanda "prinde-l", tine si trage omul pe jos dar in joaca nu cu agresivitate.

| JaguarSType explică (pentru xtreme95):

Handicapat mai esti prostu dracu

6 răspunsuri:
| JaguarSType explică:

Cine poate sa imi scrie acum o compunere despre un model in vita? dau funda!

| nao2000delia a răspuns:

Pe un labrador nu o sa poti sa il faci vreodata sa fie agresiv.el este o rasa foarte pasnica si prietenoasa, mai ales cu oameni.el nu o sa latre niciodata de buna vioe la o persoana decat daca a fost traumatizat de aceasta cand era mai mic.NU ARE TREABA CU OAMENI! nu te mai stradui ca nu o sa rezolvi nimic.happy

| JaguarSType explică (pentru nao2000delia):

Daca vreti sa stiti eu am pus asa intrebarea de aiurea dar cainele meu e rau?
e de paza