| Iu_Aisha_2000 a întrebat:

Am un motan care s-a lovit la șold si nu poate merge. Adica face 2 pasi si apoi se aseaza jos deoarece nu poate continua cu mersul. De asemenea daca il ating acolo pare ca il deranjeaza. in rest isi misca piciorul, il intinde doar ca nu poate merge... exista posibilitatea ca acesta sa fie fracturat? Din pacate stau la tara, iar medicul veterinar de aici nu stie prea multe despre pisici. El se pricepe doar la pui si porci si cam atat.
Mă intrebam daca ati avut animalute care au mai trecut prin asa ceva si ma puteti ajuta cu un sfat!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Șchiopătează sau pur și simplu nu merge? De asemenea, acum cât timp s-a întâmplat nefericitul accident?
În cazul unei fracturi serioase, motanul nu ar putea sa se ridice, sau probabil e vorba de durerile insuportabile de după accident. Ar putea sa nu fie vorba de vreo fractura.

| zăGhost a răspuns:

Iei autobuzul, mergi intr-un oras apropiat si il duci la un veterinar competent.

| GabyT10 a răspuns:

Nu este fracturat dar clar are dureri si este nevoie de tratament.Eu te sfatuiesc sa mergi cu el la medic in cel mai apropiat oras. Exista si varianta sa iei legatura telefonic(sau online) cu un medic veterinar, acesta iti poate prescrie un tratament cu antiinflamatoare. Sper din suflet sa poti ajunge cu el intr-o clinica pentru un consult amanuntit (consultul de regula este gratuit).Eu am trecut cu animalutele mele prin asa ceva, dar nu-s medic sa-ti recomand un tratament, exista riscul ca animalutul tau sa fie alergic la un tratament pe care animalutul meu l-a luat.Doamne Ajuta sa se faca bine repede, sanatate multa pisicului.