| Lorela2999 a întrebat:

Bună, am un motan de 3 săptămâni, l-am învățat în două zile să meargă la litieră, e foarte ascultător, ziua mereu pleacă singur acolo când are nevoie, dar noaptea... In fiecare noapte aceleași problemă, se urcă pe pat și face pipi când toți dorm. Cum poate fi rezolvată problema dată? S-a mai confruntat cineva?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cand face aiurea, il pui sa-si miroase propriul pipi, si ii dai niste palme mici, la fund.
Repeti de fiecare data cand face aiurea, chiar si cand e mare. Asta e singura educatie pe care i-o poti da.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa-l inveti in mai multe zile, nu doar in doua.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Noaptea se simte singur si de aceea face pipi in pat nu i place singuratatea el ziua stie ca il urmaresti si esti cu el, dar noaptea el nu doarme? Trebuie sa il i ei cu tine in camera daca ai camera ta si daca suporti mirosul, i ai si litiera in camera si noaptea va face pipi acolo, dar el unde face pipi noaptea in patul tau sau al parintilor tai?

| Lorela2999 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Litiera se află în camera mea, el doarme cu mine noaptea și cred că atunci când se trezește o face în pat. Dar ziua de ex pot la fel să stau cu el în pat sau putem să dormim și atunci când are nevoie se dă jos și pleacă la litieră

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Lorela2999):

Este jmecher, ziua face la litiera deoarece stie ca il urmaresti, noaptea dormi si atunci el i si face de cap