Uite ce este el face asa pentru ca este pui deocamdata nu te grabi cu castrarea daca stai la curte lasa pe afara sa se joace daca stai in casa va trebuii sa tejoci cu el cumparai un soricel sau un pestisor el se joaca are energie asa era si tu cand erai mica nu il castra daca nu vrei sa fie gras mai bine la sa-lasa cum este necastrat pentru ca altfel tu nu o sa mai poti sa te joci cu el si la ce bun nu? lasa castrarea deoparte lasa asa daca il castrezi nu faci decat sa il chinui in viata sa stii. e ca si cum tu esti inchisa undeva si nu poti iesi asa sa-r simti si el dfaca l-ai castra.imi poti da funda?
Mi-e mila de el. O sa fie un motan bleg daca il castrezi.
Asa sunt pisicile mai ales puii de pisica, plin de energie nu salbatici cum zici tu, la ce te asteptai? Vrei sa stea ca bibeloul intr-un loc?
Nu iti recomand castrarea, mai incolo se va blegi, asa se intampla la fiecare motanel castrat. Mai bine nu. Despre energia lui e normal, doar e puiut si are nevoie de multa miscare. Mult succes!
Nu il castra, ce are putina joaca, lasa motanul sa se joace ca si cum te-as castra eu pe tine sa fi cuminte, ti-ar place? cred ca nu...
Nul castra decat daca e fata daca e baiat se linisteste cu timpu, crede-ma am avut vreo 15 motani la viata mea si dupa cei castrezi isi pierd toata energia