| UniverseIsMyLimit a întrebat:

Am un motănel. e cam bătrân, l-am adoptat deci nu știu câți ani are. La început l-am alungat, dar a insistat și m-am atașat de el. Era foarte blând, răsfățat, se alinta, torcea, însă nu se juca. Problema e că de la un timp nu mai toarce. Îl alint, îl răsfăț, degeaba. E bolnav? Dacă da, e grav? Fundiță. P.S. Meow

Răspuns Câştigător
| SweetChild1 a răspuns:

E doar obișnuit cu tine. Am stat în jur de un an cu motanul meu și a încetat să toarcă. Și eu am crezut că e bolnav până când părinții mei l-au dus pentru o perioadă la bunicii mei care locuiesc la țară, deoarece sora mea mai mică îl chinuia rău. Când l-am readus acasă, cam după 3 luni, a început să toarcă mereu. Deja mă obosea. Torcea și noaptea în timp ce doarme. Nu te îngrijora, că nu cred că e bolnav. Mai ignorăl din când în când ca să se mai lingușească pe la tine. La mulți ani!

3 răspunsuri:
| LeeJiEun a răspuns:

La multi ani!
Nu neaparat. Poate s-a obisnuit cu asta si de aia.
Sunt sigura ca data nu l-ai mai alinta,iubii, rasfata si toate alea, el s-ar da pe langa tine.
Deci, stai linistit, nu are nimic.dar daca chiar vrei sa fii sigur, te poti duce cu el la veterinar happy

| AnaSuricata a răspuns:

Am avut si eu un mic motanel care torcea foarte mult intr-un timp si la un moment dat nu mai se alinta si nici nu mai torcea.Este ceva normal, el doar s-a obisnuit.
P.s: Nu-i mai da atentie si o sa vezi ca vine el singur la tine.winking
Un an nou fericit si plin de bucurii!

| pisicutaKity a răspuns:

Nu, pisicile cand torc nu neaparat se simt rau sau bine si la fel si cand nu torc, cel mai bine il duci la un control.