Buna.Am auzit de multi papagali care rod diverse chestii.E normal pentru un papagal.Si e bine pentru el pentru ca isi ascute ciocul dar.parerea mea ar fi sa il impiedici sa mai faca asta de fiecare data cand il vezi.In primul rand nu stii daca face asta pentru ca e nervos ca nu poate zbura.sau stiu si eu.pentru ca nu are o partenera(nu stiu daca are sau nu) si in al doilea rand iti strica peretele.
Nu stiu exact, dar nu cred ca i-ar face vreun bine. Mai bine ii cumperi un os de sepie sau nisip.
Pentru el e bine (pentru ca i da dinti si il mananca) dar pentru tine e rau ca strica peretele
Este normal (oarecum). Probabil ai observat ca au ciocul mai incovoiat. Ei bine ei fac asta ca il toceasca altfel ar creste prea mult s-ar.intepa singuri le-ar fi impsibil sa mai manance. Dar nu il lasa sa mai roada din perete.ca varul sigur nu ii face bine. Du-te la pet shop si acolo o sa gaesti niste, pietre ca si creta. (intreaba vanzatorul, stie el ce sa iti dea) si agata-i aia in colivie.o sa inceapa sa ciuguleasca din ea
Buna eu am invatat la biologie ca un papagal trebuie sa rontaie ceva neaparat dar nu perete te poti duce la un pet shop si intrebi ce poate rontai un papagal. cu placere
Buna eu am invatat la biologie ca un papagal trebuie sa rontaie ceva special nu perete te poti duce la pet shop si intrebi cu placere!
anonim_4396 întreabă: