Am patit si eu aclas lucru... poate se sperie nu stiu incearca sa nu mai dormi cu el in camera daa te teranjeaza si ai grija e timpul pentru schimbarea penajului
Se poate sa fie " strogate de imperechere " sau il agita ceva. papagalii se sperie foarte usor. ar trebui sa incerci, noaptea sa ii acoperi colivia cu o cuvertura cat mai inchisa la culoare, lasand doar putin spatiu la baza coliviei pantru a intra aer.
Du-l la veterinr.Sa stii ca la aceasta vrsta ar trebui sa te astepti sa moaraSau poate ce stiu eu ...are ceva cu moralul.
Este singur? am avut si eu papagali si tot asa facea poate ca trebuie sa mai iei o fata ca singur nu sta un papagal stiu ca a stat singur 10 ani dar s-ar putea si trebuie sa puie ceva rosu peste cusca ca sa doarma altfel nu doarme
Am uitat sa spun ca a avut partenera si a murit acum 2 ani. Si seara il acopar cu ceva inchis. O sa incerc sa ii mut locul unde sta.
Salut! Poate este din cauza varstei...ca la oameni, cei in varsta sforaie mai mult si mai des. Cel mai indicat este sa-l duci la veterinar. Numai bine!