| mazgalici24 a întrebat:

Am un papagal de 3ani Micul Alexandru si e mascul! l-am tinut la mine,la prietena mea un timp si acum doua saptamani m-am hotarat sa il aduc inapoi acasa si i-am cumparat o femela(cred eu, si vanzatorul la fel mi-a zis,are si inel da nu pricep ce reprezinta scrisu de pe inel). Problema e ca masculul cam da sa o ciupeasca pe femela, mai tot timpul.Ce pot sa fac? si pisicul prietenei mele a ramas fara o bucata din ureche din cauza lui, musca tot papagalul acesta

8 răspunsuri:
| ligiligi a răspuns:

Buna!
Papagalul tau e agresiv.Foarte ciudat pentru ca femelele de obicei ii musca pe masculi nu invers.Lasa-l sa se acomodeze un timp si vezi ce se intampla.Treaba cu pisoiul l-a muscat pentru ca s-a speriat de el.Nu lasa pisici, caini etc sa se apropie de cusca papagalilor.Succes!

| mazgalici24 explică (pentru ligiligi):

Stii cum as putea sa fiu sigur ca este femela? ma gandesc ca poate o fi mascul si nu se impaca ...Are inel dar nu stiu ce reprezinta numerele de pe el

| ligiligi a răspuns (pentru mazgalici24):

Nu conteaza daca este mascul.E o idee excelenta sa fie 2 baieti.De obicei 2 perusi se inteleg foarte bine dar daca sunt baiat si fata s-ar putea sa nu se accepte din prima dar nu iti face problema, cu timpul se vor obisnui.
De inel trebuia sa il intrebi pe vanzator si iti explica el.Du-te la magazinul de la care ai cumparat papagalul si intreaba-l ce semnifica numerele. Poate e un nr de inmatriculare.

| WhiteLore a răspuns:

Pai si eu a un papagal la fel aia insemna ca a fost prins din jungla

| Gabriel643 a răspuns:

Nu tine papagalul in locuri stramnte,nu-i place, cat despre inel e un nr de imatriculare, cat despre femela si ciupitul ii mai trebuie zile masculului ca sa se cunoasca cu femela, pentru el deocamndata e straina, se intampla ca si la oameni.

| mazgalici24 explică (pentru Gabriel643):

Astazi am terminat noua lor cusca, are h-100cm, L-80cm, l-50cm.pana acum era adevarat ca nu prea aveau spatiu, dar si cand le dadeam drumu in camera tot fugea dupa ea sa o ciupeasca, si acum ea fuge de el. sper intr-o luna sa se acomodeze, tu ce zici? abia au o saptamana.stii ceva despre ce trebuie sa scrie pe inel si in ce ordine? anul, luna?

| webkinzworld a răspuns:

Papagalul e prins din jungla

| florentintrasnitul a răspuns:

Pai depinde unde tii papagalul, tinel doar in cusca si daca ai probleme cu masculul si femela tinei in custi diferite