| Ixodes a întrebat:

Am un papagal in varsta de 10 luni si l-am cumparat de 6 luni, si nu inteleg de ce inca ii este frica de mine, dar totusi imi sta pe deget dar cu frica si dupa aia pleaca.Intrebarea mea este ce as putea sa fac sa se obisnuiasca cu mine. Daca ati putea sa imi dati un sfat.

Va las si un link cu un clip cu papagalul. http://www.youtube.com/watch?v=ikXq7lJKViQ

Răspuns Câştigător
| Adoniaa a răspuns:

Si eu am 3 papagali perusi.Eu cred ca e prea mic, mai dai timp cam pana la 1 an-1 an jumate ca sa se obisnuiasca cu tine, sa nu`i mai fie frica.winking

3 răspunsuri:
| Gicone a răspuns:

Trebuie sa stai mereu in preajma lui, mai ales acum ca e tanar ca sa se poata obisnui cu tine!

| InoTkd95 a răspuns:

Incearca sa te joci mult cu el, sa vorbesti cu el si fara frica ca o sa se obisnuiasca si eu am avut unul cand eram mica asa prietenos: imi manka din farfurie si din mana, imi statea pe umar, imi era asa drag, aveam vreo 3-4 ani atunci si ne uitam la televizor si statea la mine in camera... :X

| Ixodes explică:

Aaa si nu am mentionat ca am fost plecata de langa ea 2 luni, invacanta de vara, sper sa se obisnuiasca cu mine, daca chiestia asta e de vina