Este simplu:invata perusul sa ii zica tatalui tau ca il iubeste sti uite cum faci : ii repeti perusului cuvantul "te iubesc"apoi cu numele tatalui tau sper sa mearga! mie imi merge cu al meu daca merge imi dai fundita >
Pai ascundel si ii zici ca l-ai dat.Sau poti sa-i zici ca tu ti la el mult si nu vrei sa il dai...Si incepi si tu sa plangi putinSucces! funda?:*
De ce nu il tii in camera ta? Acolo nu cred ca are cum sa il deranjeze. Atata timp cat tu ai grija de el, care e problema? Nu face prea multa galagie, si dintr-o camera in cealalta nu prea are cum sa deranjeze. O sa se invete cu el.
Poi atat timp cat pastrezi curatenie.ai mare grija strange tot orce face si cred ca cu galagia nu sta bine poate il deranjeaza. Dar daca ati zic istoria perusului meu o sa-i placa asa mult ca siar mai dori inca un papagal
Ce ati recomand e sa ai lasi usita deschisa sa iasa si el sa vezi ca incepe sa se ataseze de tine sa-l dresezi si o sa ati placa crede-ma.
Pai e doar o pasare mica...dc nu-l suporta? Daca face galagie si mizerie iar tu nu te ocupi de el poate ca e normal. ocupa-te de el, fa-i curatenie, da bani de al tine pentru ai cumpara hrana si vitamine si tine-l in camera ta (daca ai cum ). explica-i tatalui tau ca este o pasare mica si ca ti la el si te vei ocupa de ingrijirea lui si roaga-l sa ii dea o sansa pentru ca inseamna ceva pentru tine
necunoscutul_1616 întreabă:
ilovewhenyousmile întreabă: