| alma a întrebat:

am un pisic micut si de ceva vreme are pete uscate si maronii pe nasuc, ce poate fi, si ce remedii exista?(intrebare pentru cine se pricepe sau a avut situatii asemanatoare). Veterinarul este in vacanta.Multumesc

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ori probabil s-a lovit el singur sau i-a dat cu gheruta vreo pisica ori poate ca sa infectat la nas, iti recomand sa te duci la un alt veterinar cu pisica pentru ca nu e bine sa astepti pe veterinar pana vine din vacanta, aceia nu e prea bine daca nu s-a nascut cu ele asa, pentru ca stiu o vecina care pisicile ei tot asa aveau pe nas si iau dus la veterinarhappyAi grija de pisoi.

4 răspunsuri:
| Ralux a răspuns:

Poti pune intrebari de acest gen pe siteuri specializate sau poti apela la un alt veterinar.
www.animale.ro
si sunt foarte multe siteuri pe google
documenteaza-te.
s-ar putea sa fie si din cauza soarelui.nu il tine in soare! este foarte important
succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uhm, poate asa e modelul lui cu nas patat...cine stie... daca zici ca e mic.inseamna k e in crestere si transformare... eu am pisic...nu mi s-a int niciodata sa faca asa ceva si nici n'am auzit/vazut asa ceva pana acum... adica nu cred ca e vreo boala

| johncena a răspuns:

Probabil asa este el cu nasul patat si eu am o pisica tot asa.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Mersi pentru ca miai ales raspunu-l castigator, cum e pisicu-l?happy