Eu zic sa ii ei si zgarda si spray sau praf daca ai bani. daca nu poti alege una din toate.eu iti zic despre fiecare.
zgarda:este buna si este si eftina, eu am luat cainelui meu zgarda si am dat 10 lei, pentru pisici e cam tot atat.
spray:este bun dar cam scump, nu stiu cat costa, dar trebuie sa ai grija sa iei unu care in caz ca pisica ta se linge pe blana sa nu o intoxice.
praful de purici:am luat si au la cainele meu si se scutura si degeaba.dar nu prea iti recomand.
daca nu imi dai funda ma supar tare, imi mai trebuie una sa fac 10 fundite
Pisica nu e câine, nu o da cu spray sau praf pentru că se va linge şi o să crape.
A mai făcut aşa o tută de pe TPU, mai exact tatăl tutei şi toate mâţele ei se zbăteau cu spume la gură.
Încearcă zgarda sau picăturile Frontline sau Advantix.
Pune-i zgarda anti purici si ia si praf din ala de dat tot anti purici, avea bunica-mea si matushmea si cica si-au scapat matele de purici da eu nu le-am verificat.
Incearca sa ii faci baie cu un sampon special anti purici sau cu prafuri. Nu puneti bietele animale sa care acele zgarzi (care sunt si incomode-banuiesc)
Poti sa ii pui zgarda antipurici dar naturala. De la cealalta se poate imbolnavi.Mai exista ceva praf pentru purici si sa stii ca merge.