Servus @Biby! Motanii nu sunt in calduri, motanii sunt vesnic disponibili. Ei simt pisica in calduri pe o raza de kilometri, iar pisicile nu prea mai au calduri sezoniere (mai ales cele tinute in casa, pe care el implicit le simte de asemenea). Deci singura cale de a stopa peregrinarile lui Mișu, care are si acces afara este sa fie castrat.
O zi cu zâmbet să ai!
Poate e in calduri si umbla dupa mate.
Nu ai ce sa-i faci. daca plange si miauna intrunalasa-l afara si se va intoarce el iar daca sta linistit tine-l in casa ca nu pateste nimic.
Nu te speria! Daca e in calduri e ceva foarte normal.
E mare acum isi poate tine singur de grija si poate el peaca pentru nebunie cu o pisica daca ma intelegi sau poate i-ai fac ceva si vine acasa doar ca sa se hraneasca PS: pisicile nu simt dragoste lor doar le place sa fie rasfatate si noua ne place sa le rasfatam da nu iti face grij o sa fie bine dai drumul sti vorba aia daca iubesti pe cineva elibereazal mie mi-au plecat 1 caine 3 pisici cu pui cu tot si 1 motan si ii iubeam foarte mult dar de au plecat deci lasa-l sa isi traiasca viata nu il tine ca intr-o cusca
Asa facea si catelusul meu! fugea de acasa! Dar mereu se intorcea! Intr-o zi l-am vazut la un vecin ca se juca cu cainele lui! Poate asa face si pisoiul tau! sau poate are o prietena!
Buna! Si eu am un pisoi si ma pricep la ei. Motanul tau vrea sa se duca dupa pisici...si nu e tocmai bine pentru ca sigur se va mai intalnii si cu alti motani si se vor bate. Si dupa cum ai zis, a lipsit doar 2 zile, ceea ce e putin, poate ajunge sa lipseasca chiar cu cu saptamana. Solutia cea mai practica ar fi sa il castrezi, asa nu va mai pleca si nu va mai fii in calduri. Bafta!
Pai are ceva pritena pisoiul.si tu daca ai un iubit vrei sa mergi s-al vezi nu? Nu-l tine inchis in casa ca nu rezolvi nimic...lasa-l sa mearga
Poi e motan e clar. Se duce si el la gagici ) Daca vroiai un animal sa il tii tot timpul in casa si sa-l mangai iti luai pisica
Deniissel întreabă: