Mai intai vaccineazal, dupa care il pori scoate [putintel, cand e vreme mai ok] afara. Faza cu "nevoile prin toata casa", ei bine... o sa isi gaseasca curand un loci si o sa se usureze doar acolo .
Cat despre faptul ca vrea sa se joace, e pui, evident! Joca-te cu el!
Buna! Am avut aceeasi problema si sunt obisnuita . Deci. nu incerca cu nisipul pentru ca o sa-l imprastie prin casa. Invata-l undeva intr-un colt al unei camere sa-si faca nevoie pe o paturica absorbanta. Se gaseste peste tot... Eu zic sa nu astepti pana in Februarie pe undeva pe 20 ianuarie . O sa fie super Ok asa.Bun am lamurit cu prima problema.
NU este in regula sa vrea in brate. Poate ti-ai dat seama ca cere atentie.
Parintilor tai spune-le sa nu-o mai bage-n seama putina vreme. Daca inceteaza cu asta pe moment da-i o recompensa.
Da, dupa cum ti-ai dat seama este foarte periculos sa-l inveti asa. Daca o inveti asa poate nu va mai fi rea.
Nu, nu e un moft de pui, asta va continua daca nu opresti procesul.
Sa nu faci prostia sa-i tai coada .
Sa-i dai un pupic mare de la Enna.
Multumesc foarte mult pentru raspuns. Cu treburile alea murdare nu am rezolvat inca. Uneori face unde trebuie, dar in rest...
Chiar acum am pus-o la ea in patut, deci am dat-o jos din brate. noaptea la fel vrea in brate, si mereu duc munca de lamurire cu ea... adevarul ca are si fata de miloaga!
Mi-e mila de ea cand trebuie sa plec de acasa si sta cateva ore singura,
dar e foarte cuminte, nu strica nimic. Ii dau un pupic!
La multi ani si sanatate tie si la prietenul tau patruped!
Multumesc mult! I-ai cumparat acea paturica? Daca nu poate sa stea undeva cu patura i-ai cusca din aia pentru voiaj si invat-o acolo.Din cand in cand poti s-o mai rasfeti.Noaptea invat-o sa doarma singura intr-o camera separata.Cand va creste ea va face in pat.se va urca cu tine si va face in pat.Intrebare: Cand pleci zgarie usa sau plange? Se milogeste?
Eu zic cu treaba cu nevoile in casa sa pui o cutie cu nisip si de fiecare data din 30 in 30min pune-i cate un os sau mnacare de caini si o sa se invete asa mi s-a intamplat si mie! Invatal prima data asa si duapaia incearca sa o scorti afara cu niste mancare! Eu zis ca da poate fi dresat de ce nu! nu e un moft mai mult! Sper ca te-am ajutat! FundA?