Pai daca e baiat s-ar potrivi Tomi( Tomitza, Thomas) sau daca e fetita ii poti spune Moli.
Si eu am o pisica, este fata, si i-am dat numele Betty si o alint, betisor, betinos ).
Si pe aici pe la mine e o pisica, care este baiat si il cheama Giusepe.Depinde daca iti place numele asta de baiat, dar cel de fata, betty mi se pare destul de dragut :*
Daca e fata :
-Mitzi
-Kitty
-Tinna
-Luchy
-Sophi
-Bambi
Si daca e baiat :
-Dănila
-Tom/Tomică
-Tommy
-Mr Cat
-Rufus
Sper ca te-am ajutat :* Mult succes cu pisoiasu/pisicuta :*:X
Sacha (sasha) sache sachi sasa saharra sagar(inveamna minune in indiana) sake salem samir FUNDA?
Negrisor(daca e negru)
albisor(daca e alb)
tomasica,
tomas,
tomy,
caty,
moty,
loly,
titi,
si eu am 2pui si o pisica
pisica-selina,
pui-negrisor,
pui-tomasica,
scces cu puiul de pisica.
Misu, frumoasa, puffy, litzy, chitzy, pitzi, olis, clock, motanel, pissi, sissy... ceva cu tz in mijloc sau cu ss, is, oa..ca sa se auda
Numele unui animalut nu se da la intamplare, ci dupa circumstantele in care l-ai primit, dupa cum arata, comportament, etc. Uite un exemplu: Acum cativa ani am adoptat o pisicuta. Era seara tarziu. I-am dat lapte, dar speriata s-a retras dupa soba la caldura. Ne culcam noi si deodata o auzim cum incepe sa toarca. I-am dat numele Mersedita (scurt Merse) de la Mercedes, al carui motor diesel toarce de asemenea. Poate e amuzant, dar in acel moment era cel mai potrivit. Bafta!
Mie imi plac, printre multe:
♥daca e fetita: Mimi, Lili, Mili, CeCe(ar veni pronuntat SiSi), Lucy, Kiki(ChiChi), Cindy, Tania, Cara, Cala, Roxana (sau Roxanne, Roxette) sau daca vrei ceva ca din desene: Marrie, Lady, Molly, Flower, Bamby, Belle(Bella), Misha, Serafinna, Kitty, Katty, Rilley, Corry, Kylie, Taylor, Ducchese(Ducesa).
♥Daca e baietel:
Buddy, Pufilici, Caramel, Fluffy, Rocky, Kyle, CoCo, DoDo, ToTo, Michelangelo, Berillious(Berlioz), Tollous(Tuluz), O'Malley, Miorlau, Shaksppear, Tigrisor\Tigru(daca e tigrat), Miorlau. Sper ca ti-am fost de folos. Sa-ti traiasca pisicuta\motanelul! :*