Trebuie sa o duci la un medic veterinar sa iti dea niste medicamente, banuiesc ca o sa iti dea ceva unguente (Asocilin).
Stiam ca asta o sa imi spuneti... dar chestia e ca ma intreb ce o sa-i faca o sa-i taie osul? Ca carnea nu se mai reface asa repede
Du-te la veterinar cu el... daca astepti aici cine stie ce "remedii" iti spun utilizatori si ii faci mai mult rau decat bine pisicii!
Mai fetiță. du-te te rog eu mult la veterinar te plângi că îi cade coada. așa, o ții în frig și e în dureri nesuportabile și zici că nu te duci la veterinar că ți-e frică că n-o să mai fie drăguță fără coadă! sincer, nu te supăra. dar TU AI CREIER?!
Vezi cum vorbesti mai... poate tu n-ai creier la cum vorbesti
*insuportabile* la câți nervi mi-ai făcut. sunt doar curioasă. ce i-ai făcut bietei mâțe până la urmă?
Mai bine taci din gura. ea sta mai mult pe afara, deci i-a inghetat coada dupa ce probabil s-a udat. mai bine iti tii gura decat sa dai raspunsuri stupide si irelevante ca acesta. a si sa stii, nu am dus-o la doctor si i-a picat osul rupt si acum este frumoasa si sanatoasa. asa ca ciocu mic
A si nu avea dureri insuportabile. era ok fiindca ii picase doar pielea si a durut-o doar pe moment. in rest era super ok deci. cine nu are creier acum? mersi frumos pentru raspuns Oanna XD!
Frate, ai vorbit tu cu ea si ti-a zis ca nu o doare? (stii ceva, nu-mi raspunde ca m-am saturat de oameni din astia care isi bat joc de niste fiinte doar pentru ca sunt fara aparare. well, God knows everything, si o sa aiba El grija sa iti primesti rasplata pentru ce i-ai facut pisicii :*.) Numai bine!
anonim_4396 întreabă: