I-ai un biberon de copii si amesteca lapte cu galbenus de ou si dai din 3 in 3 ore,inclusiv noaptea,dar faci lapte cat sa manance el,apoi il arunci,ca sa fie proaspat. Sterge-l la fund din cand in cand cu ceva ud(sa nu fie rece),asa este stimulat sa-si faca treburile,mama lor ii linge ca sa ii stimuleze, iar voi trebuie sa o inlocuiti. E bine sa-i faci si un culcus. Intr-o cutie ii pui ceva moale pe care sa doarma si o jucarie de plus ca sa creada ca e mama lui, asa se va simti in siguranta. De la o luna pe langa lapte ii dati si royal canin babykitten, bobite pe care le puneti in putina apa ca sa se inmoaie, iar de la 6 saptamani puteti sa o intarcati, sa treaca pe hrana solida. La doua luni ii lasati bobitele de la royal exact asa cum sunt, nu-i mai puneti apa peste.
Succes!
Sai dai lapte cu un biberon micut pana creste putin mai mare si dupa sa il inveti sa bea din ceva lapte cu bucati mici mici de paine.
Buna!
fai un putut dintr-o patura, dai cu biberonul laptic pana se face mai mare a pai poti sa ii pui intr-un castronel mai multa mancare.
Asa am facut si eu cu pisicuta mea ca si eu am gasit-o cand veneam de la scoala am gasit-o pe drum. Sper ca te-am ajutat
fundita?
Il poti duce la veterinar, el ti-ar zice mai multe... Daca puiul are 2 saptamani nu cred c stie sa manance nu? O.o
Ar fi de preferat sa il luati la voi pana mai creste macar o luna, doua, incearca-ti sa-l hraniti cu lacta diet (lapte praf special pentru puii de pisica), gasiti la farmaciile veterinare, e aproximativ 5 lei un pliculet si se prepara cu 60 ml apa fiarta si racita, puii de pisica trebuie sa manance aproximativ 40 ml pe zi. Daca varianta aceasta nu va e tocmai accesibila, il puteti hrani cu lapte de vaca amestecat cu galbenus de ou, nu e cel mai indicat dar se accepta. Il hraniti cu o seringa sau cu pipeta / tetina. Dupa masa il pansati usor pe burtica si la fundulet cu un buretel umed pentru a imita limba pisicii mame care ii stimuleaza astfel digestia. Succes!
Ia o seringa de la farmacie cam de 10 ml si dai 2 seringi din doua in doua ore
sa fii spalat pe maini cand il atingi faci asa cam pana la 3-4 sapt dupa aceea trebuie sa lipaie si cand face treba mica mare ia un servetel cu apa calduta si mangaiel pe burta va face imediat
Da-i cam 2-3 saptamani lapic cu siringa si cu biberonul iar mai apoi ingrijeste-o corespunzator...Te mai poti uita si pe internet.