Buna. Aproape orice specie de papagal invata sa vorbeasca. Uita cateva dintre speciile care se gasesc la noi in petshopuri : Perusi, nimfe, rosela, micul alexander. Un papagal nu invata sa vorbeasca singur trebuie sa vorbesti cu el sa ii repeti aceleasi cuvinte si e important sa fie numai unul ca daca are pereche nu invata sa vorbeasca nu mai e atent la tine. Masculi de obicei invata sa vorbeasca. Un perus costa in jur de 30 -40 de lei o nimfa 60 -80 un papagal rosela 150 - 250 si un micul alexander 250-350 lei. Eu te-as sugera sa iti iei un micul alexander e o specie foarte inteligenta si se atasaja usor de oameni si invata multe cuvinte.
Eu am avut unul si era un perus unul din ala mic si vorbea foarte clar dar ca sa iti vorbeasca depinde si de el cu cata inteligenta la dotat mama natura dar in primul rand de tine trebuie sa stai foarte mult de vorba cu el de preferat in aara coliviei tinandul pe deget si mai ales sa il iubesti acesta nu face mult zgomot si nici multa mizerie
Multumesc mult pentru sfaturi! Am sa tin cont de ele cand imi voi alege papagalul.
Prețul - în jur de 200 sau 300 de lei
Cât de multă gălăgie face - Păi, ce aude repetă NU face gălăgie. Dar ce aude câteodată mai spune.
Cuvinte poate învăța foartee multe
FUNDĂ? :O3
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: