| Sevraj_3395 a întrebat:

As dori sa adopt un beagle mascul in Cluj-Napoca.Se apropie ziua mea si de 2 ani tot vreau unul si acum cand parintii mei mi-au spus ca ma lasa sunt foarte fericit! As fi foarte recunoscator daca ma-ti ajuta! Va multumesc anticipat.straight face!

10 răspunsuri:
| aldaren a răspuns:

Http://catei-pisici.blogspot.ro/2012/03/beagle-400-ron.html - poti gasi pui cu 400 ron daca nu e prea mult

| Sevraj_3395 explică (pentru aldaren):

E un pic prea mult.;|! Si am gasit si cu 300 ron. dar in cluj si sa fie mascul si as dori sa il adopt.:-s!

| iuliab01 a răspuns:

Salut! Eu sunt din Cluj si am un mascul beagle de 8 luni. Trebuie sa-l dau spre adoptie pentru ca urmeaza sa plec din tara. Daca esti interesat scrie-mi pe privat happy

| iuliab01 a răspuns:

Buna! Eu sunt din Cluj si am un beagle mascul de 8 luni. Sunt nevoit sa il dau spre adoptie pentru ca in curand voi pleca din tara. Daca esti interesat scrie-mi pe privat happy

| Sevraj_3395 explică (pentru iuliab01):

Imi dai add pe mess? Vlad. vladut98@yahoo.com sunt membru junior si nu pot sa iti dau msj.happy

Vlad.vladut98@yahoo.com da-mi add please!

In legatura cu beagle! Imi poti spune cum il cheama? Daca il pot plimba in lesa? Si imi dai id-ul tau? as vrea sa vorbim!