| UnicornsAreLove a întrebat:

Buna as dori sa ma ajutati.Am de gand sa imi cumpar o nimfa ma puteti sfatui sa cum sa am grija de ea? Va las idul meu add me
andreea_sasuke12 multumesc

Răspuns Câştigător
| duduloi a răspuns:

Nu pot sa-ti spun multe lucruri si nici sa-ti vorbesc prea amanuntit, dar stiu cate ceva pentru. ca urmeaza sa-mi cumpar nimefe.
1. Le trebuie neaparat nisip.Il iei, il treci prin sita astfel incat sa ramana firisoare fine (subtiri), il fierbi, il lasi sa se usuce si apoi il pui in cusca. Ii ajuta la digestie.
2. Ii poti invata sa vorbeasca pana intr-un an.
3. Daca il iei singur (adica numai femele sau numai mascul) o sa fie mai atasat de stapan, insa va fi mai nefericit, din lipsa companiei.
4. Ii trebuie jucarioare.La inceput nu o sa se apropie de ele, insa cand va constata ca este inofensiva, se va juca cu ea (il va rontai).
5.Bolile apar atunci cand nu ii schimbi apa in fiecare zi, nu-i cureti cusca in fiecare zi, ii dar mancare stricata, etc. Daca eviti aceste lucruri, nu va avea motiv sa se imbolnaveasca.
6.Pt. mai multe informatii cauta pe Google si sigur o sa gasesti ceva sau poti intreba chiar la pet shopul de unde o cumperi happy

fundabatting eyelashes

0 răspunsuri: