Buna! Exepleerdy,Lady,Fifi,Maia,Lili,Pety, Misa, Deisy, Loly, Lora, Lara.Gandestete tu la ce nume ti-aar placea tie.Succes!
Deci,prietena mea a avut ocatelusa extrem de frumoasa pe nume Sidney, catelusa era bichon maltez, era extrem de frumoasa, avea o luna cand a murit.Proprietara a plans foarte mult, insa mie mi-a placut numele si m-am gandit sa ti-l recomand.
Eu daca as avea catel i-as da numele Intel sau windows hmm nume de catea ziceai? am o vecinca care ii zice LADY, gandeste-te la un nume simplu si caracteristic, ca alea lungi dupa mine isi pierd farmecul!
Ce zici de:
Brenda
Leti
Laica
Roxie,
Daisy,
Dona,
Lessie,
Sasha,
Sandy,
, Annie
Tasha,
Tisha
Sara
Daisy
Ada
Sasha
Milly
Dolly
Yaris
Leea
Emily
Dar cainele intelege ultimele 3 litere!
Oxana
Tasha ( asa o cheama pe a mea )
Lea
Tina
Natasha
Shakira ( intodeauna mi s-a parut ca este nume de caine si imi place)
Annie
Sara
Cara
Donna
Chelsea(asa o cheama pe a mea)
Missy
Ginger
Dolly
Okra
Tessa
Mennie
Dee-Dee
Libby
Lizzie
Leea
Funda?
Da-i un nume in functie de personalitatea ei, de caracterul ei, de nebuniile ei. Eu am doi catei, dar le-m oferit "nume" simpatice, dragalase, mai degraba... porecle dulci. Da, eu le-am dat porecle, nu nume care pot fi purtate de oameni...
Sesilia(asa o chema pe a mea ii ziceam Sisi),Gipsy,Lola,Lora,Mara,Marta,Linda,Pufy,Becky,Bella,Celsye,Pufica,Cora,Carina,Sara,Dollie,Emyli,Foxy,Honey,Lessi,Laica,Mişha,Nora,Pamela, Piti, Saşa, Zuzy, labuta, Mychaila....eu majoritatea le-am pus la catelusii mei care ia-m avut! Daca nu iti plac inventeaza un nume dupa asectul ei..de exemplu daca e pufoasa, pufoasa, daca e cu pete gen dalmatian Peticia sau Peticel daca e baiat...fii creativa! mult succes!
misstoxick întreabă:
catalinaMaria0029 întreabă:
NanaNana123 întreabă:
AndraAndrutsa121 întreabă: