Spune-i ca un caine poate fi un prieten foarte bun.Cel putin eu m-am convins de treaba asta.Pe mine m-a facut de fiecare data sa zambesc cand o vedeam in fata ( pe catelusa mea)...iti poti lua un chiuaua pentru ca e micut si poti avea avea grija de el mai usor. Spunele parintilor ca vei avea grija de el/ea si sa te lase sa le demonstrezi asta, si daca nu o sa faci, poti sa dai catelul altui iubitor.
Cred ca cel mai bine e sa afli mai intai motivul pentru care nu vor sa te lase sa-ti iei un alt caine si apoi sa incerci sa-i convingi in functie de acest aspect. Spune-le ca vei avea grija de el si bineinteles tine-te de aceasta promisiune. Explica-le de ce iti doresti atat de mult un caine si ca teama din copilarie a disparut.
Spune-i si tu mamei tale ca daca iti ia un caine vei lua note mai bune la scoala si spune-i ca vei avea mare grija de el si il vei duce des la plimbare numai tu si spune-i ca nu-ti mai este frica de caini dar sa stii ca uni caini sunt cam galagiosi si nu prea vei sta cu ei in casa funda?
Pai uite, incearca sa le arati familiei tale ca esti responsabila, facand-uti curat singura pastreaza curatenia, ceva de genul asta, arata-le cat de responsabila poti sa fi timp de o saptamana doua....Si dupa aia cerele un catelus, sa nu fie prea mare(P.S. Ia un caine mic pentru al putea tine in casa)Sper ca am fost de ajutor
Pai...nu e chiar asa de mic, e un labrador, si eu mereu imi fac curatenie in camera, in bucatarie si chiar si prin alte camere, deoarece mama lucreaza f mult... Apropo, stam la casa