Cred ca glumea Am avut trei pisici pe care le-am spalat mereu.Nu pateste nimic daca o speli, cred-ma Ai grija totusi sa nu ii dai cu sampon pe ochi, sau in zona gurii, ca poate inghite, si nu cred ca ii face bine.In rest, nu iti face probleme! Succes:*
Depinde de cât de multă grijă ai pe urmă de pisică, dar eu nu îţi recomand.
Pisicile se spală singure şi se curăţă etc. Nu consider necesar să-i faci baie -.-
As vrea sa o scap de purici, si as vrea intai sa o spal si dupa sa o dau cu un spray special
Cea mai mare minciuna . Sunt unele pisici, de exemplu a mea, care absolut adora apa si chiar se simt bine cand fac baita. Ahh si daca este prima data cand ii faci baita fii atant/a ca s-ar putea sa zgarie sau sa fuga din cada doar pentru ca nu este obisnuita. Bafta!
La pisici se face baie o data sau de doua ori pe an pentru ca ele se spala singure. si ai grija cum o speli pentru ca se zbat, nu le place apa, sa nu se innece sau cine stie ce.
Salut!
nu,normal că nu este adevărat.eu am două pisici, şi la ambele le-am făcut baie de nenumărate ori.şi niciuna nu a păţit nimic, crede-mă.
probabil că pisica acelui om era bolnavă, dar nu cred că avea cum să moară din cauza unei băi.
O zi frumoasă!