Adopti o pisica din zona ta, si ai rezolvat problema.
E foarte usor de ingrijit, ii cureti litiera o data pe zi, si ii pui mancare si apa de 2-3 ori pe zi. In rest se plimba prin casa, doarme mult, mai face cate o prostie, si atat. In afara de curatat litiera si hranit, pisicile sunt independente.
Ia-ți un soț! E aproape gratis, poți să-l scoți la plimbare în moll de câte ori vrei - îi iei o shaorma și stă cuminte cu orele, iar dacă mai are și serviciu ieși pe plus!
Nu stiu daca exista asa ceva. Sincer dintre caini, pisici si iepuri (ce am am sau am avut eu recent) cel mai usor de ingrijit sunt pisicile si cel mai dificili sunt iepurii.
Buna! Nimic nu e ieftin si usor... Trebuie sa-i oferi: spatiul potrivit, timpul necesar, iubire, grija, atentie, aer curat, controale periodice etc. Ai grija si gandeste-te bine! Numai bine!
Peștișorii de acvariu sunt cei mai ieftini.
Dar nu contează cât de ieftini sunt. Contează să le oferi multă iubire, îngrijire adecvata și un spațiu bun, aer curat.
Eu cred ca o pisica ti-ar fi cel mai usor daca stai la casa, nu mananca mult, doarme mult si nu o sa te deranjeze, cred ca exista donati de pisica deci pretul nu conteaza si pisicile nici nu vor multa atentie.
razvanrazor întreabă:
Deniissel întreabă: