| Danyela24 a întrebat:

As vrea sa imi iau un caine.Asa ca as vrea sa stiu care este cea mai scumpa de caini si care este cea mai ieftina(va rog sa luati in serios si sa nu spuneti maidanezul) Funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| RoxxuInna a răspuns:

Pentru ca esti fata cel mai potrivit ar fi un Shih-tzu pentru ca e pufos, dragalas si jucaus. Costa pana in 700 RON. Nu lasa par big grin [stiu din propria experienta]

17 răspunsuri:
| Gabi19971983 a răspuns:

Cea mai ieftina rasa de caini este maidanezul! serios! am vazzut in multe pet shopuri de vanzare caini maidanezi cu 100 - 200 de lei. Cea mai scumpa rasa de caini este jack russel terrier deoarece este un caine tipic englezesc si fiindca este cea mai desteapta rasa de caine din lume. Crede-ma, si eu am jack russel si eu singura l-am invatat nu stiu-cate trucuri cand era mic, si si acum le mai stiewinking (are 5 ani )

| Solsagan a răspuns:

Ce contează rasa, mă?
Dacă ar fi să aleg între un câine de rasă ( în afară de un Saint Bernard ) şi un maidanez, aş alege maidanezul.

Răspuns utilizator avertizat
| JockerStoica a răspuns:

Deci depinde ce caine vrei sa iei dar sa stii ca daca vrei un caine adevarat rasa pura 100% pasaport, microcip, pedigree, carnet de sanatate, carnet de performante intra pe canisa premium pe google si poti cumpara de acolo ce rasa de caine doresti pretul incepe de la 1000 de lei in sus pana la 1250lei. Sal

| MrAnonymus a răspuns:

Cel mai bine ar fi un caine labrador care se va acomoda ori unde si te va iubi vesnic.Nu iti recomand caini de ciobanesc pentru ca sunt caini care vor spatiu, altfel for lenevi toata ziua.La fel poti sa iti cumperi caini de talie mica.Preturile nu le stiu exact dar nu sunt nici ieftini nici foarte scumpiwinking

| xAlvin a răspuns:

Eu poti sa iti spun asa care imi plac mie cel mai mult sunt husky de la 100 E in sus pitbull de la 250 lei in sus lup 150, si lup alb elvetian de la 1350 lei

| RappMusicc a răspuns:

Eu am un Bichon Haveanez! Deci cea mai scumpa rasa..majoritatea. Ieftini si frumosi si rai sunt : Ciobanescul German si Amstafful! Adica am gasit eu Amstaff original pe okazii cu 250-300lei

Bafta!

FUNDA?

| MrBlue a răspuns:

Husky 100 euro; Ciobanesc German 150-200 euro; Pichinezul (Imperial) (cel mai ieftin) ...si cam atat. FUNDA?

| alexpoint a răspuns:

Salut, Mastiff Tibetan este una dintre cele mai scumpe rase (pret mediu de 120.000 dolari) dar asta nu inseamna ca ti se si potriveste. Trebuie sa alegi unul care se pliaza personalitatii tale. Nu conteaza rasa, poate fi si metis, important e sa-l iubesti si sa ai grija de el. Orice animal de companie inseamna o responsabilitate in plus.

| IoanaCarmen25 a răspuns:

Eu am bichon maltez si beagle si chiar de rasa pura bichonul a fost 500 de lei si beagle nu a costat nimic ca il am de la o prietena care cateaua i-a fatat.

| Danyela24 explică:

As vrea ceva mai micut daca se poate. happy

| Atat_TeuTza_Sy_1995 a răspuns:

Ai putea sa-ti iei un caine de rasa locala sau daca ai prieteni care au caini sa-i intrebi cat au dat pe el/ea si ce rasa e.

| Bufonul a răspuns:

SALUT! Recomand ciobanescul german linia de show! Sunt crescator, iar cainii din aceasta rasa sunt extrem de inteligenti(din cauza asta sunt folositi de politie, bgs, fbi, etc.) salveaza oameni si se ataseaza de stapani.De exemplu, un ciobanesc german a stat 2 luni pe mormantul stapanului.Sunt caini incredibili!

| CristiTm2 a răspuns:

Daca vrei un caine mare si asculator ia-ti Ciobanesc GermanhappyDaca vrei ceva mare si rau ia-ti un rottweiler sau pitbull