Un caine husky este greu de dresat, oricum, este un caine normal, are nevoie de jucarii, atentie, iubire. Eu am husky de 2 ani. Însă este foarte agil si trebuie sa il tin legat pentru ca imi sare gardul de aproape 2 metri. Un caine bun care sa te asculte si fara dresaj si pot spune ca e de casa si de incredere este labradorul. Sunt posesoare si de labrador si sunt foarte mulțumită de el si cat de cuminte si ascultator e. E mai cuminte decat un copil. Si el are varsta e 2 ani aproape. Dar te sfatuiesc sa adopti caini nu sa ii cumperi. Am cumparat o data un labrador si intr-o saptamana mi-a murit de parvoviroza. 500 de lei cainele si 600 de lei tratamentul si nici o săptămână nu m-am putut bucura de el. De atunci am adoptat husky, labradorul si am si un bichon. Pana la urma oricum este alegerea ta, dar multi isi înmulțesc cainii pentru bani, am avut foarte multe propuneri sa isi imperecheze catelele cu cainii mei. Si nu am fost de acord. Repet, alegerea va apartine. O zi frumoasa!
Asa stiam si eu ca husky sunt caini destul de incapatanati, cu foarte multa energie si dor de duca. E ok daca ai curte dar cand aid ca unii vor sa ii tina in apartment cred ca nu stiu la ce se inhama.
Cainii de talie mare nu sunt de tinut in casa! Mai mult sunt chinuiti pentru ca nu au unde se elibera, sa alerge, au nevoie de spatiu