Incearca un catel eu am un bichon havanez, nu naparleste, daca stii unde sa cauti gasesti ieftin, nu creste foarte mare si iti ofera un ajutor sufletesc extraordinar de mare(este ca sora ta, in cazul meu sora ca este fata a mea), iar daca nu ai idei de nume incearca Bella, Oto, Pufi...
Buna. Poti cumpara un hamster, este foarte usor de intretinut, nu costa mult si nu naparleste! Eu am avut unul si a fost foarte dragut, ziua il lasam prin casa si cand auzea portita de la cusca venea singura..Bafta!
Nu lua caine, cere timp iar cei de rasa sunt piperati rau la pret, ceva gen 1200 lei un pui in carrefour de ciobanesc.Iti dau eu o idee excelenta si foarte ieftina.Te duci la petshop si ii zic sa iti faca un acvariu de 10 litrii,pui in el niste nisip, o planta naturala si iei un peste betta, nu are nevoie de aparatura sau alte chestii, doar sa ii pui plante si un neon mic deasupra acvariului, iesi cam la 100 lei cu un betta si un acvariu mic de 10 l fara aparatura.
Poti sa iti ei un perus (papagal) sunt foarte usor de intretinut...Este ieftin vreo 30 lei papagalul si colivia 45 lei iar mancarea 3-4 lei cam 80 lei.