Întrebare recomandată | cuticaadrian2 a întrebat:

Buna
As vrea sa-mi iau un iepure, poate sta afara si pe timp de noapte?
Vreau raspunsuri complete, nu decat"DA" sau "Nu"
funda la primul

14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Stau afara in cusca si peste noapte

| viotedy a răspuns:

Doar n-ai sa-i tii in casa.ii faci o cusca de plasa, o pui undeva unde nu e curent si sta foarte bine.lor nu le place caldura.

| cuticaadrian2 explică (pentru viotedy):

Eu ma refeream sa stea in curte cand e zapada, ca am auzit pareri pro si contra si vreau parerea voastra

| viotedy a răspuns (pentru cuticaadrian2):

In curte iti rod copacii. daca ii lasi trebuie sa imbraci copacii partea de jos cu ceva si plasa pe deasupra.sau pot sapa gropi sa fuga pe sub gard, tii pot ataca sobolani, vulpi, dihori...pot sapa gauri si se ascund sub pamant.

| cuticaadrian2 explică (pentru viotedy):

Nu am copaci, si am beton in toata curtea laughing, si nu am vulpi pentru ca stau la oras

| viotedy a răspuns (pentru cuticaadrian2):

Si crezi ca la oras nu sunt vulpi? lasa-i atunci.eu ii lasam doar dumineca cand aveam timp sa-i supraveghez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,chiar si iarna, insa trebuie sa-l tii intr-o cusca in care sa-i pui niste paie,, si daca stai la curte vezi sa fie o cusca rezistenta, sunt fel si fel de pradatori

| Park1Suin a răspuns:

Salut.Am 8 iepuri.Un mascul, 2 femele, 5 iepurasi.Ai mei stau afara.Si noaptea si ziua.Stau in cusca.Pa pa

| njohn a răspuns:

Daca ii in cusca da

| LuMix a răspuns:

Daca iepurii sunt in cusca pot ramana si noaptea dar daca nu sunt in cusca pot fugii!

| YoMsG a răspuns:

Poate sta, ii faci o cusca si sta.

| lunaamara a răspuns:

Le trebuie cusca si pot sta si pe timp de iarna, dar sa le pui niste paie sau ceva

| dianadiana222 a răspuns:

Pai depinde daca sunt iepurasi de camera sau iepuri de casa. iepurasi de camera ii tii numai in casa ca da ii tii afara iarna racesc si mor ( vara ii mai poti scoate afara dor ca sa nu ii tii la soare ) iar iepurii de casa ii tii afara dor ca iarna sa aiba talaj mult iar vara umbra. funda?

| crisilove22 a răspuns:

E o idee buna sa iti iei iepure, dar daca il lasi afara pe timp de noapte e in regula doar sa nu fie o noapte rece atunci va raci si va muri funda