1. Cinele este mult mai inteligent si mie una mi-ar placea un caine, insa e mai greu de ingrijit ca pisica. Daca iti iei caine la 7 dimineata trebuie sa fii cu el pe afara sa il plimbi, apoi iar in jurul pranzului, apoi inca odata seara. Imagineazati cu e sa iesi iarna pe frigul ala incredibil la 7 dimineata cu un caine. Pe de alta parte la pisica trebuie sa ii faci curat in cutie in fiecare dimineata, dar e mult mai bine. Daca esti in stare sa faci ce am spus mai sus ia-ti un caine, daca nu i-ati pisica.
2. Daca iti iei un caine, ingrijirea lui poate fii noul tau hobbie. Ingrijirea unui caine necesita mult timp, asta insemnanad cate o ora sau mai mult de o iesire in aer liber cu el, iar pe langa asta va trebui sa-i acorzi multa atentie de alt fel ca si unei pisici(animalele daca nu primesc atentia necesara se deprima si pot chiar sa moara in unele cazuri). Va trebui sa mergi cu animalutul la veterinar sa ii faca controale de cateva ori pe an si sa-l vactineze.Si multe alte lucruri pe care nu am timp sa ti le spun acum, ca trebuie sa plec la scoala.
Succes cu decizia ta!
Eu zic sa iti iei caine, pentru ca pe el poti sa il duci afara, sa faci sport insa cu pisica nu poti. Eu una as alege cainele si in curand voi avea un cocker spaniel. Hobbie-ul nu puteam noi sa ti-l alegem, acesta se alege dupa preferintele tale, ceea ce iti place tie.
1.Depinde de tine ce animal vrei,dar daca nu esti hotarata depinde de personalitatea ta:
a)daca esti timida,romantica,zambitoare pisica ti s-ar potrivi cel mai bine
b)daca esti dezghetata(infipta), vesela, energica cainele este cea mai buna alegere
2.Hobbie-urile sunt pasiunile fiecaruia.Mie imi place sa dansez. Daca tie iti place sa canti hobbie-ul tau e cantatul.Deci hotaraste ce iti place apoi iti vei gasi un hobbie.Cred ca cel mai bun hobbie al unei fete ar fi dansul, cantatul, actoria si cel mai important fiind modelingul.
Bafta! Sper ca te-am ajutat.
Eu spun sa iti iei un caine
Cainele se ataseaza repede de un om
Pana la urma cainele este cel mai bun prieten al omului
Despre hobbie ce sa spun? Inveti sa dresezi un caine
Eu zic să-ţi iei un câine,mie-mi plac mai mult, sunt mai ascultători, mai lipicioşi de stăpâni.
Depinde şi unde stai. Daca stai la casa poţi să-ţi iei un câine mai mare. Daca stai la bloc ia-ţi un câine mic sau o pisica.
Dupa parerea mea dintre caine si pisica hm...grea alegere, dar gandeste-te asa:pisica poate fi educata mai usor sa.si faca nevoile intr.un loc cu nisip, e blanda etc Cainele e mai murdar din acest punct de vedere.aman2 sun f jucausi si dragalasi daca vrei sa fie de curte ia.ti mai bine un catel dar daca vrei sa il tii in casa mai bine o pisicuta de ex uite eu o am pisica, motan de fapt si niciodata nu sia facut nevoile in casa.se cere afara si este f f curat tu alegi si in leg cu hobbi`ul, nu trebuie sa faci ceva nou doar pentru ca este la moda.fa ce simti si ce crezi ca iti ocupa timpul intr-un mod cat mai placut good luck
Pisica e o alegere buna,daca nu poti opta pentru un catel,dar, trebuie sa mergi cu el la plimbare,daca ai curte e ok,il lasi liber,daca stai la bloc,problema,trebuie sa iesi cu el sa-si faca nevoile,fie ploaie fie frig,ori e noapte ori e zi,ma rog iti faci tu un program cu el, Pisica... spun din proprie experienta,eu am una si e cel mai scump animal din lume,doarme cu mine in pat,are taleta lui in baie,asa ca numi prea bat capu,l-am educat bine, am si gradina iasa singur vine singur, asa ca tu alegi ce simti tu ca ti sa-r potrivi, succes in alegere.
bosnea marinela întreabă:
muhammad întreabă:
Mara_4803 întreabă: