| bibiany a întrebat:

Buna as vrea sami iau un beagle este primul meu caine imi doresc foarte mult dar ar trebui sal las singur 2-3 ore miercura si duminica imi puteti da cateva sfaturi

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Tine cont ca cainii Beagle sunt caini de vanatoare, foarte energici, jucausi si incapatanati.Am avut un Beagle si nu am mai putut sa il tin fiindca era prea energic, jucaus si nu prea avea somn noaptea plus ca distrugea prin casa lucruri. Faza e ca nu prea se tin la apartament cainii astia fiindca sunt foarte energici si vor joaca mereu..dorm destul de putin si au parca baterii ''Duracell''.Dar daca iti place si vrei neaparat ia-ti un Beagle..cat timp il lasi singur sa aiba jucarii de caini puse langa el, ceva de rontait, mancare, apa la discretie..cainii stau si singuri dar trebuie sa aiba ceva de facut cat timp esti tu plecata..Sa aibe jucarii de catei, mingi, ceva de ros etc
Dar mai bine iti iei un bichon sau alta rasa de caine, spun din proprie experienta si chiar si veterinarul mi-a zis ca nu ar putea el sa tina in casa un Beagle din cauza energiei lui foarte mari si a chefului de joaca foarte mare..Pe mine ma trezea noaptea si dorea joaca, atentie..Cainii nu dorm toata noaptea si nu sunt toti linistiti, mai ales cei Beagle.dar daca vrei sa ai un Duracell in casa ia-ti Beagle, dar va trebui sa te pregatesti pentru energia lui debordanta si cheful lui de joaca, de neastamparare si de trezit noaptea din somn pentru elhappy

Cainii Beagle sunt foarte frumosi dar sunt caini de vanatoare, nu caini care sa stea linistiti.
happy Dar e alegerea ta.Alege un catel potrivit pentru personalitatea ta si pe care sa il poti creste cu usurinta si cu placere nu sa iti para rau de alegere.Verifica toate rasele de caini, documenteaza-te despre ele si alege ce iti place in functie de asteptarile tale de la el.happy

Si sa te bucuri de el.O zi buna

1 răspuns:
| filipcrobert a răspuns:

Depinde la ce vârstă vrei să îl iei. Fiind pui, va necesita mai mult timp acordat dar, nu e bine nici să îl ţii prea lipit de tine deoarece, după, nu va rezista fără. Iar 2-3 ore mi se par chiar puţine ţinând cont că, săracul meu. stătea şi 5-6 fără să îmi ducă dorul. laughing
Dacă totuşi te preocupi de ce ar putea face în casă, eu spun că nu ar fi totuşi o problemă atât de mare cât timp i-ai lăsa ocupaţie.
Câinii nu sunt pisici. În al doilea caz ar fi fost problemă. laughing
Dar după toate, dacă îl vei lua de mic, obişnuieşte-l să îşi facă nevoile într-un loc anume, lasă-i necesarele pentru parcursul timpului, şi nu vei avea probleme. ^^