| Luana23 a întrebat:

Buna! As vrea si eu niste recomandari de aparat foto, maxim 1000 de lei, bun pentru incepatori si sa nu fie nici foarte mare/greu. Vreau sa capturez momente din vacante, portrete, peisaje. Nu ma intereseaza atat de tare filmatul. Ar fi perfect sa faca poze cel putin ok pe intuneric. Poate fi si la mana a2a. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru uz de vacanta, unui incepator ii recomand un aparat foto tip "pocket cam".
https://www.emag.ro/......DLMRVBBBM/
E un aparat exceptional. O versiune mai veche folosesc si eu, il am permanent asupra mea si sunt foarte multumit de el.
Evident, ai nevoie si de cartela de memorie.
Pentru uz de "teren" ai nevoie si de o gentuta protectoare (prinsa pe cureaua pantalonilor sau agatat in gat).

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ori iei un dslr să știi o treabă, ori iți schimbi telefonul cu unul ce face poze bune

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu merita sa ti i ei camera foto decat daca esti fotograf profesionist si aparate foto profesionale costa mii de euro, ai telefon pentru ce poze vrei sa faci este suficient un telefon cu 3 camere ca si asa daca nu sti sa faci poze ies strimbe ne clare dar macar o faci asa de amuzament amator la preturi mici nu sa dai 2000 de euro sau mai mult pe un aparat foto profesional si sa til fure sau sa il strici.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu iti recomand Nikon. Poti sa gasesti pe olx aparate mai ieftine. Cauti modelul apoi pe net si vezi cum face pozele si ce parere au oamenii despre el.

Răspuns utilizator avertizat
| Antoniuh a răspuns:

Daca vrei poze de alea clare și profesonale, nu ai ce face cu o mie de lei. Te sfătuiesc să încerci camere vechi, recondiționate, le găsești la sh uri. Dau un aer aparte fotografiei și sunt sub 500 lei. Poate și mă puțin de atat