N-avem cum sa nu raspundem draga. A dracu' carte, nimeni nu o mai invata. Toti isi pun pierce-uri acum. Pune mana pe o carte de romana si invata sa scrii calumea. Daca o intrebi tot cu "ti" la sfarsitul fiecarui cuvant pe maica'ta, nu sunt prea sigur ca o sa te lase sa faci asa ceva.
Dupa cum ziceam, daca nu ai nimic bun de spus mai bine taci. Voi "inteligentii" astia de azi, scriu cu ti ca asa vreau eu, si ca asa m`am invatat. "Daca o intrebi cu "ti" la sfarsitul fiecarui cuvant pe maica`ta"
Lolly eu te sfatuiesc sa ii faci o surpriza placuta iar dupa aceea sa o intrebi.
Lolly,cercelul pus in nas se numeste 'belciug'.de obicei se pune la porci, ca sa nu scurme pamantul.
Lolly dupa cite am citit eu si m-am interesat cercelu in nas in India e considerat ca ceva normal caracterizeaza frumusetzea femeii! insa nu prea cred ca mama ta sa-ti permita aca ceva te sfatui mai bine fatzi si dupa asta arata-i si ei! te va badjocori putin insa apoi te asigur cai va trece pentru ca orce mama isi earta copilul!
Eu spun sa til pui eu am 11 ani si am cercel an ambele urechi si an buza asa ca fa ce vrei pe mine nu m-a lasat nici mama nici tata sam pun si tot mi-am pus