| Lolly184 a întrebat:

as vrea si eu sa imi pun cercel in nas, dar nu stiu cum sa o intreb pe mama daca ma lasa, mi`e ca o sa zica nu. voi cum ati intreba`o daca ma lasa sa faceti pierce in nas? Am 14 ani apropo, nu faceti misto de varsta. sau sa spuneti ca`s prea mica pentru asta, daca nu aveti un rasp la intrebare nu mai rasp deloc. mersi :*

7 răspunsuri:
| Schizophrenic a răspuns:

N-avem cum sa nu raspundem draga. A dracu' carte, nimeni nu o mai invata. Toti isi pun pierce-uri acum. Pune mana pe o carte de romana si invata sa scrii calumea. Daca o intrebi tot cu "ti" la sfarsitul fiecarui cuvant pe maica'ta, nu sunt prea sigur ca o sa te lase sa faci asa ceva.

| Lolly184 explică:

Dupa cum ziceam, daca nu ai nimic bun de spus mai bine taci. Voi "inteligentii" astia de azi, scriu cu ti ca asa vreau eu, si ca asa m`am invatat. "Daca o intrebi cu "ti" la sfarsitul fiecarui cuvant pe maica`ta"

| maddog95 a răspuns:

rolling on the floor iti bagi drod in nas (inel de fier) ca la porci rolling on the floor

| AndreasB a răspuns:

Lolly eu te sfatuiesc sa ii faci o surpriza placuta iar dupa aceea sa o intrebi.

| a1doru a răspuns:

Lolly,cercelul pus in nas se numeste 'belciug'.de obicei se pune la porci, ca sa nu scurme pamantul.rolling on the floor

| TiEa a răspuns:

Lolly dupa cite am citit eu si m-am interesat cercelu in nas in India e considerat ca ceva normal caracterizeaza frumusetzea femeii! insa nu prea cred ca mama ta sa-ti permita aca ceva te sfatui mai bine fatzi si dupa asta arata-i si ei! te va badjocori putin insa apoi te asigur cai va trece pentru ca orce mama isi earta copilul!

| TripleH_9737 a răspuns:

Eu spun sa til pui eu am 11 ani si am cercel an ambele urechi si an buza asa ca fa ce vrei pe mine nu m-a lasat nici mama nici tata sam pun si tot mi-am pus