| Slendăriț a întrebat:

As vrea si eu un nume fff frumos pentru catelusa mea.
Sau e bun numele Candy sau Celsy?
PS: Daca cineva vrea sa zica ca nu stie sau ca de unde sa stie el nume de cateluse sa nu se mai oboseasca.
PS2: As vrea numele cele mai frumose pe care le stiti voi.Nu prea-mi plac link-urile.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Candy e un nume frumos, pentru o catelusa mica.
Uite inca cateva: Buffy, Daisy, Elsa, Leila, Maggie, Maya, Rhea, Sasha, Tara si Zelda.
Sper sa-ti placa!

| Cuky a răspuns:

Buna! Mie mi se pare ca Candy sau Celsy sunt cam,, fitoase''! Dar e doar parerea mea.Eu zic xa niste nume dragute ar fi Reina(regina in franceza),Hera,Maia,Yoko,Lexy,sau Lexa,Elie,Heidi,Lola,Bela(frumoasa), linda(draguta), Cleo, Mia, Leto si Gheea.Acestea imi plac mie cel mai mult. Daca te ajuta cu ceva, numele catelusei mele este Sarah. Sper ca te-am ajutat si bafta cu catelusa!

| Alllle a răspuns:

Aisa, Bijou.
Cand mi-am numit eu catelusa, acestea au fost numele cere mi-au placut cel mai mult. Pana la urma, eu am ramas la al doileahappy.

| ChicBookaholic a răspuns:

Buna happy. Dupa parerea mea Candy mi se pare un pic prea superficial si prea comun. Insa Celsy este simpatic. Eu iti recomand aceste nume, care dupa mine sunt foarte potrivite pentru o catelusa: Kira, Sophie, Melanie, Steph si Ellie. Acestea sunt Sugestiile mele. Inca o data iti spun ca si Celsy e o varianta foarte buna happy. Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?