Foarte bine ca l-ai salvat insa nu uita de noua lege, avem politia animalelor de astazi daca cunosti stapanul arde-l!
Cel mai bine du cainele la veterinar sa fie consultat.
https://www.politiaromana.ro/......animalelor
Bună.
Problemă este ca nu eu l-am văzut pe țigan, ci altcineva și acea persoană care la văzut îl recunoaște după față și fizionomie însă, nu îi cunoaște numele (acest țigan locuiește într-un sat vecin, aproximativ 3 km ), însă eu deși aș dori să se facă dreptate, nu pentru mine, evident (căci eu nu am pățit nimic, încă) ci pentru acel animal chinuit și pentru alții care urmează... însă cine are curaj de a-și face de lucru cu țiganii?
Știi ce se spune, mai ușor scapi de râie decât de țigani!
Daca povestea e adevarata si ai salvat acel caine meriti respecte si tot ce e mai bun pe lumea asta!
Cat despre ce ar merita cei care schingiuie animalele nu am cuvinte sa descriu ce ar merita, dar le-as da foc, aia nu mai sunt oameni, nu am nicio urma de empatie sau mila pentru ei.
Oamenii care sunt capabili sa faca asa ceva unei alte fiinte ma dezgusta. Pe toti cei care ranesc animalele in asa hal, i-as baga la puscarie. Nu, mai degraba i-as tortura in cel mai rau mod posibil, dupa le-as da o amenda pe care nu o pot duce, de vor fi nevoiti sa-si vanda si casa, si abia apoi i-as baga la puscarie.
Bună.
Nu sunt rasistă...dar din păcate e adevărat!
tpu12345678 întreabă: