| Pisicutzasoft a întrebat:

Buna!
Astazi am cumparat 2 melci, 4 pestisori de apa dulce guppy de la un petshop, 2 femele si 2 masculi, am fost avertizata ca femelele sunt gestante. am ajuns acasa si ghiciti ce....am gasit mai multi pesti deca am cumparatlaughing sinaia mici( mormoloci) vreo 14. i-am pus intr-un bol cu scoici si o planta artificiala de acvariu.
prima oara m-am gandit sa ii separ ca asa am gasit pe net dar m-am gandit ca daca nu iau mancat in punga atunci nu ii mananca nici in acvariu ca se ascund.
voi ce ziceti? n-am experienta cu puii de peste. e prima oara.
P.S. sunt vioi mananca, nu le este frica de ceilalti mari.
cat de repede cresc? pot sa ii las cu parintii, apropo parintii sunt micuti inca nu au ajuns la maturitate ..au cam 1, 5 cm maxim 2.
ce fel de mancare sa le dau? am fiert un ou si am pus la uscat galbenusul faramitat bine. pana atunci incerc sa sfaramitez cat ma mult mancarea speciala. dar sa ii las in acelasi bol oare? voi ce spuneti? voi cum faceti?
va multumesc

4 răspunsuri:
| Zeref a răspuns:

Du-te la WC si pune-i acolo sa se hraneasca din buda.Si pe urma tragi apa.The END! FUCK OFFFFFFFFFFFFF

| Pisicutzasoft explică (pentru Zeref):

Esti prost rau..copil la betie

| Rebeca21121 a răspuns:

Uite aici tot ce vrei sa stii despre Pesti Guppy, despre ingrijirea lor si hranirea lor. http://www.animale.ro/pesti/guppy

| evi1985 a răspuns:

Ar trebui sa-i separi ca îi vor manca cei mari. E buna idea cu galbenusul de ou dar poți cumpara mâncare specială de la pet -shop