Da era singura metoda ai facut ce trebuia.si la veterinar orii dadea lapte pastile sau altceva da ar fi prea tarziu ca pana ajungeai acolo... ma bucur doar ca e bine
Nu e bine sa ii dai lapte! Ar trebui sa mergi la un doctor cu ea. Acolo ii va da pastilute cu carbuni si alte chestii. Laptele nu e bun. Ai grija de ea ca e un suflet si ea! Mergi la veterinar!
Otrava pentru soareci contine coagulant sanguin si provoaca "uscarea" tesuturilor, asa ca mergi cu el repede la veterinar, o data ce a intrat in sange cam nasol, degeaba ii spala stomacul, degeab ii dai lapte...trebuie sa iei cutia cu otrava cu tine la medicul veterinar, acum!
Si eu avut aceeasi problema mai de mult. Eu i-am bagat pe gat apa cu sare ca de la aia vomita otrava si si-a renevit .Incearca!
Laptele nu face bine, din contra face mai rau! Du-te mai repede la veterinar sa nu pateasca Doamne Fereste ceva.
am fost la medic si a zis ca pastila aceea afecteaza doar soarecii, si in cel mai rau caz, foarte rar ii poate dauna facand in aproximativ o saptamana hemoragie interna si moare cu siguranta.
Din fericire nu a patit nimic.
Deniissel întreabă: