| ĎĮĐĬ a întrebat:

Astazi i-am facut baie pisicii mele cu niste sapun lichid. Nu am apucat sa o clatesc prea bine si dupa aceea a inceput sa se linga pe par. Oare o afecteaza cu ceva sapunul?

Răspuns Câştigător
| ligiligi a răspuns:

Buna.Daca nu a inghitit prea mult nu va avea nimic dar daca vomita mai mult de 2 ori trebuie sa o duci la veterinar.Nu e bine sa speli pisica des mai ales daca se zbate pentru ca doar o chinuiesti. Pisicii mele ii place baie, ii pus sampon, frec bine si apoi cu dusul o clatesc foarte bine.E bine ca dupa ce o scoti sa o bagi direct intr-un prosop sa nu umble prin casa/curte.Baia pisicii e bine sa o faca doua persoane, una o tine si cealalalta o spala dar asta se face doar cand pisica s-a murdarit de exemplu cu:ulei, noroi, praf{cand are praf in blanita trebuie facut baie pentru ca daca ramane in blana ea se linge si inghite praful} sau cu o substanta urat mirositoare.Mult succes si data viitoare nu lasa pisica sa se plimbe de colo-colo ci bag-o direct intr-un prosop.

8 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Mai fata, da cum ai putut sa o speli cu un sapun lichid?
Exista sampon anume pentru pisici, data viitoare ii cumperi sampon anume sau o poti spala cu sampon johnson baby.
Pisicile nu trebuie spalate prea mult, o data la 1-2 luni e suficient.
Acum trebuie sa vezi reactiile pe care le face, daca i se intampla ceva trebuie sa apelezi la veterinar. Daca ai auzit de veterinar.

| EvangelineLovin a răspuns:

Normal ca o afecteaza mai ales daca e mai mult. un om daca ar inghiti niste gel de dus il afecteaza? normal. cumpara sampon pentru pisici si data viitoare clateste bine.

| Andr3 a răspuns:

Depinde de sensibilitatea fiecarui animal.Eu cand imi spal animalele le clatesc bine dar iti dai seama ca ei tot isi dau cu limba apoi si nu patesc nimic niciodata. Stai linistita

| ligiligi a răspuns:

Mersi de fundakiss

| Fuchii a răspuns:

Nu i se va intampla nimic si eu ii las samponul pentru ca nu sta sa o clatesc.Nu pateste nimic

| pinkypuffy a răspuns:

Hey... poate va vomita nu stiu depinde organizmul fiecarui animal iar daca vomita nu e nimic grav dar daca vomita abundent, o doare burta, nu este in apele ei ar trebui sa o duci la medicul veterinar daca vomita doar in acea zis s-ar putea sa iti vomita 1-3 ori si mie mi s-a intamplat si eu am motan si a lins sampon dupa jos ca ii faceam baita si a vomitat de 2 ori si gata (ele vomita pana cand trece tot raul acela)sper ca ti-am fost de ajutor daca mai ai anumite intrebari imi dai msj si te voi ajuta cu cea mai mare placere SAU DACA VREI FUNDITE FAC CATEVA INTREBARI SI GATAwinking

ok bye sanatate si tie si pisicei talewinking:X:X:X:X

| diana918 a răspuns:

Salut! Si eu am un motan si stiu cum e sa ii faci baie dar trebuie sa fii mai atenta data viitoare si mai ales sa nu o mai speli cu sapun ci cu sampon special pentru pisici. Stiu ca suna ciudat dar asta e sfatul medicului veterinar si in plus un sampon pentru mate nu e scump. Despre faptul ca a lins un pic de sapun nu stiu ce sa zic, daca vomita sau o doare burta ar trebui sa o duci la veterinar daca nu inseamna ca e ok. Sper ca te-am ajutat macar un pic si mult noroc cu pisicuta.

| UrsuTudor a răspuns:

Nu o afecteaza cu nimic cred?