Atat timp cat veterinara lui ti-a recomandat ceva atunci mergi pe mana ei. 30-50 de lei costa, cam asta am gasit pe net. Dar la pui de 2 luni ti-a zis sa ii dai calciu pentru caini de 10kg? La replica veterinarei as spune "mineralele sunt minerale si afacerile sunt afaceri", dar ascult-o pe ea
Eu ii dadeam catelului meu calciu lactic de la farmacia pentru oameni. Il faceam marunt si il puneam in mancare. Am facut asta la recomandarea unui veterinar prieten de familie care ne-a spus ca asta e varianta mai ieftina pentru exact acelasi lucru. Trebuie sa stii doar ce cantitate are nevoie, banuiesc ca ai un veterinar care ti-a spus ca are nevoie de calciu, il intrebi si ce cantitate si ce zice el in legatura cu calciul lactic la catei.
Am un ciobănesc german, pui, 2luni, iar azi mi-a recomandat veterinara lui ca pentru întărirea oaselor si ajutarea organismului în a ridica urechile este să îi dau calciu, o pastila pe zi timp de 20zile si 10zile pauza până face 6luni,am întrebat o dacă îi pot da calciu lactic, si a zis că în niciun caz, oamenii sunt oameni, animalele sunt animale chiar dacă bolile sunt adesea asemănătoare cu cele ale oamenilor. Si la câți bani am băgat în el, prefer să o ascult
Da pentru că ciobănești germani sunt cei mai predispuși la displazii de sold, iar calciu ajuta si la ridicarea urechilor. Nu e snapanca, iubeste animalele si nu face asta din profit. Însă am uitat eu să o întreb de prețul calciului. 30-50 flaconul sau pastiluta?
Flaconul. Am vazut ca exista in general pe net suplimente cu diverse chestii dar cel mai bine e sa iti recomande veterinara un supliment anume si dozajul. Din ce am gasit acum pe net, prea mult calciu cat e pui si prea multa mancare, oricare dintre ele, duc la o dezvoltare prea rapida si apar probleme mai tarziu.
http://www.petvet-shop.ro/......-compr-351
asta e cel mai ieftin si singurul supliment doar cu calciu (si fosfor),
Ce am mai gasit pe net este ca daca ii dai mancare de calitate (pedigree, royal canin) dedicata puilor, aceasta contine suficient calciu+fosfos sa sustina cresterea sanatoasa fara sa fie nevoie de alt supliment.
Ii dau in mare parte doar hrana uscata pedigree, rareori mâncare gătită, cel puțin până la 3luni. Însă îți multumesc
Atat timp cat veterinara lui ti-a recomandat ceva atunci mergi pe mana ei. 30-50 de lei costa, cam asta am gasit pe net. Dar la pui de 2 luni ti-a zis sa ii dai calciu pentru caini de 10kg? La replica veterinarei as spune "mineralele sunt minerale si afacerile sunt afaceri", dar ascult-o pe ea
Nelutuborda întreabă: