| deea2629 a întrebat:

Aveti un animalut de casa? Care? Cum o/il cheama? spuneti-mi despre el / ea. Eu am un pui chihuahua si o cheama sophie (sofi) e cea din poza de la profil.

Răspuns Câştigător
| αntoniα a răspuns:

Buna!
1)Da,am o catelusa.
2)O cheama Xena.
3)Sunt ffffffff. multe de spus despre ea.
De ex. ca e inteligenta, afectuoasa, loiala skumpica...si pot continua lista pana la infinit.
O am de cand are 5 saptamana., iar acum are 9 luni(in 14 martie).
Tocmai acum a venit la mine...skumpa de ea:X:X:X:X
Sper ca ti-a placut de ea.big grin
Paaaa!
^.^

14 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Am un catel Cody,rasa shih-tzu,este un scump,destept, sociabil si foarte iubitor mai ales cu copii, succes!

| IsabelaIssa a răspuns:

Am avut o yorkshire terrier, dar din pacate a murit, o chema Masha si era sufletelul meu. Mai am un canish, foarte jucaus, Pufy, si inca doua catele pekinez metis si canis metis - Bianca si Bella, de curte.

| ombladon a răspuns:

Am unul, il cheama balosu

| deea2629 explică (pentru ombladon):

E de ala mare nu?

| bibiiiy a răspuns:

Am un catel, rasa bichon frise.il cheama toto si e foarte dragut, i place sa se joace foarte mult si nu ma lasa niciodata in pace.ma linge, ma trage de bluza ca sa ma joc cu ellove struck e scumpul meulove struck:Xlove struck

| asdfghjkll a răspuns:

Un câine, Daralove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jojo,coton de tulear. dragut si prinde repede si destept.

| deea2629 explică (pentru anonim_4396):

Dar e caine pisica ce e?

| anonim_4396 a răspuns (pentru deea2629):

Caine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce scump e :X.
Eu am avut pisica timp de 7 ani. O chema Tanutza pentru ca initial credeam ca e baiat si ii pusesem numele Tanu.hee hee Si era foarte suparacioasa daca veneam peste ea cand statea si se uita pe geam laughing. Ea statea cu picioarele pe beton si se tinea cu labutele de geam ( practic in picioare ). Si mai imi placea cand dormea la capul meu si dimineata cand se intindea isi impingea labutele in capul meu laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainele meu e destept. danseaza si face alte chestii.
http://www.facebook.com/......http?/

| deea2629 explică (pentru anonim_4396):

E ffffffffff dragut jojo e pufos si nasul ala mare salutal din partea mea 0man0 laughing)))))))

| TurcoaicaTa a răspuns:

Am un caine, de rasa pechineza e baiat il cheama puchi e alb cu pete maro si are o pata in forma de inimioara happy are o luna abia azi l-am primit si e foarte jucaus si nu latra deloc