anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi, cățelușa mea de un an(ciobănesc mioritic) a mâncat la ora 14 o tocană picantă.I-a dat-o mami fara sa stie ca ii face rau. Acum nu mai mananca nimic si nu mai e activa deloc(ea e foooarte jucausa). Credeti ca ii poate face rau tocana aia picanta? Eu ma gandesc ca poate din cauza gustului picant sa ii fie rau.Mi-e frica sa nu pateasca ceva ca pare foarte suparata. sad

Răspuns Câştigător
| PanaitAnaSofia a răspuns:

Îi este rău fiindcă gustă o nouă aromă, iar la cum a reacționat, sigur nu i-a plăcut. Dacă îi va fi rău și mâine, du-o la veterinar.

10 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Probabil o doare stomacul

| Andreea213 a răspuns:

Nu are nimic. Nu ii place gustul picant, atata tot.

| AdrianaManu18 a răspuns (pentru Andreea213):

A murit azi. crying(

| Andreea213 a răspuns (pentru AdrianaManu18):

Imi pare nespus de rau. chiar nu credeam ca se poate intampla asa ceva. Sincer imi pare rau.

| AdrianaManu18 a răspuns (pentru Andreea213):

Offf, si mie. :* sad sad

| username1234521 a răspuns (pentru Stef_Stefan_1983):

De ce puneti raspunsuri in batjocura?

| Stef_Stefan_1983 a răspuns (pentru username1234521):

De ce nu

| AdrianaManu18 a răspuns (pentru Stef_Stefan_1983):

Ce prost poti sa fii! Eu am crescut-o de la 1 luna jumatate, prostu' dracu! Asta inseamna iubire...dar se vede ca nici habar nu ai tu de asta..Si spre necazul tau, am dus-o la veterinar si acum e mai bine, acum observ ca si un **** valoreaza mai mult decat oamenii ca tine! Ori nu stii ce inseamna rip?

| anonim_4396 explică (pentru Stef_Stefan_1983):

Aaaa, acum am vazut ca ai maximum 8 ani! Du-te, bai, copile, afara si joaca-te si lasa dq internetul ca d-aia au ajuns generatiile astea asa...