| CafelutzzaCuLapte a întrebat:

.azi mi-am cumparat un pestisor mic si nu prea stiu sa am grija de el...dna de la magazin mi-a spus sa ii dau de mancare o data pe zi dar vad ca tot incearca sa manance ce are pe akl prin acvariu dar aia nu e mancare si observ ca ii e foame ..nush ce sa fac.ii mai dau sa manance? straight face

Răspuns Câştigător
| ligiligi a răspuns:

Buna!
Sigur ca nu ii mai dai, explicatia:dandu-i de mancare de atatea ori (De exemplu ii dai d 3 ori) el nu va manca tot, mancarea nemancata va ramane pe fundul acvariului si se va dizolva in apa, ea se va murdarii si daca nu o sa i-o schimbi pestele va muri. Daca i-ai dat odata de mancare in cantitate mica mai poti sa ii dai doar inca PUTIN daca vrei sa iti traiasca.

2 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Un peste trebuie hranit de minimum 2 ori pe zi, eu le dadeam la ai mei de 3 ori.
Dimineata, dupa masa si seara, le puneam mult sa se sature big grin.
O data pe zi e prea putin, tu ai putea manca doar o data pe zi?
Sunt multe feluri de mancare pentru pesti, ai putea merge la piata, cabinet veterinar sau un pet shop pentru ai cumpara.
Succes! happy

| AlcolicSmile123 a răspuns:

Pai...
1.Dai mai des mancare la fel ca noi cam de vreo 3 ori.
2.Decoreazai acvariu cu plantute mici si petricele.
3.E mai bine sa tii 2 sau mai multi peste intr-un acvariu pentru a nu se plictisi.
4.Curatai acvariul odt la 2 saptamani iar, cand il cureti il pui intr-un pahar cu apa mai mic sau mai mare sa nu moara iar cand ai terminat decorezi acvariu pui apa si il pui si pe el la loc ei prefera locurile cu lumina mai multa...