| lorrystef a întrebat:

Bishonica mea de 2 lunite nu mai vrea sa pape granule(mini starter royal canin) ii alearga ochisorii numa dupa ce mancam noi... Rezolvari? sad

8 răspunsuri:
| MadalinG99 a răspuns:

Buna, daca va manca mancare gatita va avea riscul de a se umple de bube, coji s-a. Nu-i mai da mancare gatita, incearca sa-i schimbi granulele, ia ceva de la Hills.

| xerxes1 a răspuns:

Mancati si voi cateva zile crochete si o sa manance si ea.

| Whiterainbow123 a răspuns:

Poate că nu îi e poftica de granulite pentru că nu au gustisor bunicel și papicica altor omusori i se pare bunicică. Poate merge cu ochișorii la cursa. Asta ii va stimulaci pofticica de mancarica ei minisor startisor royalut caninut.

| anonimg a răspuns:

Dati-i ceea ce mancati si voi. Mancarea facuta de voi este cu mult mai buna si mai sanatoasa decat conservele acelea pentru animale.

| Yurisa a răspuns:

Daca vorbesti asa cred si eu ca i se face scarba laughing

| Uvox a răspuns:

Iti recomand boabe de la Lily's Kitchen (de vânat), sunt mai ok decat Royalul sau alte branduri.
Noi ii dam mâncare preparata special pentru el (vită fiartă si tăiată cuburi mici, morcov si orez fierte si putin pătrunjel) amestecată cu bobite.
În niciun caz porc sau pui.
Nu te lua dupa ce spun unii, bichonul e mai sensibil.
Sa-ti trăiască!

| ȘEMaria a răspuns:

Sa nu ii dai nici un fel de macare de carre mancati voi pentru ca asa se obisnuieste asa am patit si eu si nu i-am mai dat doar bobite

| Violleta2022 a răspuns:

Ce este "bishonica"?
Si ce inseamna: "lunite" si "pape"?
Ai 2-3 ani si vorbesti pocit ca bebelusii?
Nu crezi ca, de soliciti un raspuns serios si corect de la noi, ar trebui sa vorbesti cu noi, ca un om normal si inteligent?