| Saranioalexandra130 a întrebat:

Buna, cainele meu are o problema (TIN SA MENTIONEZ CA ESTE UN CIOBANESC DE ASIA CENTRALA, un caine de statura foarte mare )
El a fost crescut de mic cu afectiune, devenind un caine afectuos, plin de viata, jucaus, singura diferenta dintre el si un pichinez fiind statura. N am avut probleme mari cu el, doar daca il loveam din greseala sau îi faceam ceva ce nu i-ar fi facut pe plac. In seara asta dupa ce l am auzit schelalalind de mai multe ori, am iesit sa vad ce are, am intrat la el si se comporta intr-un mod afectuos-agresiv, sarea pe mine si ma impingea cu forta. Am avut un sentiment de frica si am iesit cat de rapid am putut din curtea lui ( are o curte mare de joaca si de stat ) si cand a vazut ca am inchis poarta a dat printre gard sa mâraie si sa muste.Nu e prima data cand face asa, s-a mai intamplat si cu tatal meu, dar cum am spus, a fost " provocat " din cauza ca a incercat sa l bage in curtea lui cand a scapat, tragand de el, iar atunci l a muscat de mana, nu prea tare. Tatal meu l a " pedepsit ", chiar daca eu nu sunt de acord cu astfel de pedepse. Dar acum a reactionat asa fara motiv.Ce este de facut, eu evit sa intru la el, nestiind cum ar putea reactiona