| camy15 a întrebat:

Buna cainele meu s-a intepat in ceva, ii s-a umflat si cred ca ii coace ce sa fac sa-l duc la veterinar sau sa mai las sa coaca.

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

Da-i tu ampicilina si curata-l acolo... o s aii treaca, asa a avut si pisicul meu si l-am ingrijit si s-a facut bine

17 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Cum sa il mai lasi sa coaca? Du-te la veterinar daca tii la sanatate lui.

| Gabry a răspuns:

Mai bine l-ai duce la veterinar, el va sti ce sa facawinking

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Trebuie sa-l duci la veterinar happy cine stie, poate e ceva grav, poate se infecteaza. saracutul de el sad pupa-l din partea mealaughing

| bunicuta55 a răspuns:

Fara alte comentarii...ugent la veterinar.am avut o catea care s-a intepat intr-o mamela, nu am vazut din cauza blanii, a evoluat pana a facut camcer mamar neoperabil din cauza suprafetei mari.

nony
| nony a răspuns:

Daca il mai lasi sa coaca.nu cred ca il mai duci la veterinar.ci direct la cimitir.
Tu daca te intepi in mana.stai pana iti putrezeste mana sau te duci imediat sa te tratezi?

@JustMeFlory.normal ca in ¨labutá¨.hee hee

| juno a răspuns:

Pai... du`l urgent la veterinar. Depinde in ce s`a inspinat. Tocmai de aceea trebuie sa-l duci urgent la veterinarwinking.

| JustMeFlory a răspuns:

Du-l la veterinar ca sa nu apara complicatii mai tarziu.Sa nu faca vreo infectie ceva, mai bine sa previi decat sa vindeci!
Unde s-a intepat? In labuta?
Succes!

| JustMeFlory a răspuns:

@nony sper ca nu te gandesti la altceva!laughing

| MissCamelia a răspuns:

Lasa-l sa mai coaca.cine stie cum se vindeca singur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le veterinar, e cea mai buna solutie!

Bafta si o seara placuta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa catelul sa se coaca. daca a inceput de ce sa opresti procesul? tie ti-ar conveni? asa ca stai sa se coaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-l la veterinarsad..asa sufera si mai mult daca lasi rana sa coaca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dul urgent la veterinar! si daca iti zice sal lasi sa coaca, tot ai castigat k stii ca n e grav!

| vykkusor a răspuns:

Sfatul meu este sa-l duci la veterinar, ca sa nu i se agravaze starea.

| camy15 explică:

Da la labuta chiar langa unghie am sa-l duc la medic

| camy15 explică:

Multumesc pentru sfaturi am sa tin cont de ele

| reinhardtlaura28_1289 a răspuns:

Du-l la veterinar ca sa nu apara complicatii mai tarziu.Mai ales catei cu blana lunga au asemenea cazuri des intalnite.