| MarianaNiculescu a întrebat:

.Cainele meu s-a zgariat cu un cui ruginit acum 2 saptamani si inca vad ca-l doare.L-am dus la doctor si a spus ca ii va trece incurand. A ramas cicatricea pe spate. L-am dat cu toate felurile de creme si tot nu-i trece..Mereu sta trist in cusca lui. Inca ii curge sange. Ce pot face ca sa ii treaca cicatricea de pe spate? Imi este cam frica de el. Poate muri?

Răspuns Câştigător
| Odysea a răspuns:

Nu poate muri lol.Dar ai grija sa nu se infecteze..Bandajeaza-l si apoi e gata!

7 răspunsuri:
| Helpmeforfree a răspuns:

Bună.
In primul rand,nu ii mai da cu tot felul de creme,deoarece nu stii daca au efecte adverse daca sunt puse si alte creme dupa acea.
Medicul ce a spus? Nu ti-a administrat nimic, o reteta, un praf?
Trebuie sa nu iti fie frica de el, caci el te simte si va face si mai rau, crezand ca e seful haitei.

| Helpmeforfree a răspuns:

Nu moare, ar trebui bandajat, daca se mai zgarie sau daca sta fara bandaj Se INFECTEAZĂ.

| blAster85 a răspuns:

Ai putea da cu apa oxigenata si apoi bandajat. Poti incerca crema de galbenele.

| untu a răspuns:

A facut injectie antitetanos? Sa cureti in fiecare zi rana cu un spirt medicinal si apoi sa pui peste rana pansament sau bandaj!

| Faranume1111 a răspuns:

Daca este rana deschisa poti sa incerci cu betadina o gasesti in farmacii, o sa ii deziinfecteze rana, oamenii cand se opereaza se dau cu betadina, daca rana este deschisa si infectata ar fi cel mai prost lucru sa il bandajezi, pentru ca nu o sa se vindece de la sine.

| Unindividn0rmal a răspuns:

Poate sa fie infectat, nu te gandi infectat cu microbi gen Zombie, poate sa fie infectat, in legatura cu cicatricea nu ai ce face, o cicatrice in os asa ramane.Ca sa nu mai sangereze panseaza-l cu o carpa curata sau un bandaj.De murit, ar putea depinde cat de mult s-a zgariat sau cat de mult sange ii curge, dar putin probabil sa moare dintr-o mica zgarietura. Sper ca v-am ajutat.

| MarianaNiculescu explică:

Multumesc tuturora happy