| Deeaa1994 a întrebat:

Cam cat cresc porcusori de guineea(cm)? Cat de mare sa fie adapostul lor(cm)? Cu ce se joaca ei?

Răspuns Câştigător
| Alexoutza a răspuns:

Buna! Din cate stiam eu, dimensiunea (maxima), a acestora este de 45 cm, insa iti pot spune cu precizie ca un porcusor adult, este normal sa cantareasca :
-masculii:1000-1200 g
-femelele:900-1000 g
Marimea recomandata a unui adapost pentru un porcusor de guineea este de aprox 100 x50 cm(lungime\latime). De asemenea acestia prefera sa se joace cu :
-animale de plus(ai grija unii porcusori de guineea, le rontaie)
-oglinzi(la fel ca si papagali, unii porcusori adora sa isi vada imaginea reflectata )
-mingii de cauciuc (cat mai mici)
-paturici pufoase(iti spun eu, le adora)
Ehh, dar cea mai potrivita jucarie pentru un porcusor de guineea, este un alt porcusor, cu care sa se poata juca big grin

1 răspuns:
| Slolly a răspuns:

Uita-te pe Gemon.ro pentru informatii utilehappy Sa stii ca Alexoutza a luat in graba niste prostii de pe net...ca purceilor le plac casutele, tunelurile, nici de cum oglinzile sau miingile! Porcutii nu vad bine, ci aud bine, nu ii intereseaza oglinda, miingiutele le pot inghiti sau roade ori mai grav sa se loveasca rau! Uita-te pe site, o sa vezi ca poti deveni un stapan bun numai citind...cateva informatii din ce a zis ea sunt corecte, dar unele sunt chia stuide! Pacat ca multi oameni cred lucrurile astea, ca nu o acuz, ca apar peste tot pe internet langa chestii gen porcusorii nu beau apa

Întrebări similare