| kiss1 a întrebat:

care este povestea voastra favorita? Sa nu care cumva sa credeti ca sunt inca copil, dimpotriva, dar vreau si eu sa vad parerea voastra, puteti raspunde oricine, indiferent de virsta.

Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Multe.Si nu trebuie sa fii copil ca sa-ti placa povestile si sa le citesti.Eu citesc si acum povesti(am 26 de ani), si cunosc persoane si mai in varsta decat mine care citesc povesti.Eu zic ca fiecare dintre noi trebuie sa fie copil, macar cate o data.Astfel,lumea asta ar fi altfel.Asta e parerea mea.

9 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Nu-ti face griji, si la 80 de ani esti inca un copil, cu sufletul.happy

Cat despre povesti, acestea sunt:
- Alba ca zapada
- Fetita cu chibrituri
- Cenusareasa
- Scufita rosie.

| Ea12345 a răspuns:

Povestea mea favorita era, si cred ca va ramane mereu,, Craiasa Zapezii". Foarte frumoasa povestea.happyImi place mult si,, Fetita cu chibrituri", emotionanta...tongue

| matraguna1 a răspuns:

E o poveste tare draguta. E scrisa de Contesa de Segur -> cartea "Povesti Cu Zane", povestea "URSULET" (si cea cu "Balaioara"). M-au marcat tare cand eram mica happy... Recomand cartea tuturor copiilor.

| Peto a răspuns:

Mie imi place Fram ursul polar degeaba; x cea mai frumoasa poveste; x

| Patriii a răspuns:

Cred ca Cenusareasa si Frumoasa adormitaa...

| Daiana_1737 a răspuns:

Si ce daca ai fi copil thinking crezi ca noi n-am fostlaughing crezi ca ne-am nascut la 18 anilaughing
fiecarea fost copil eu inca mai sunt cateodatabatting eyelashes:X
Povestea mea ramane "cenusareasa" cea mai frumoasaa pentru mine si acu o citec app acu plec sa vad filmulbig grin:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fram ursul polar

| babygyrl a răspuns:

Acum nu mai citesc povestii, dar cand eram mica imi placea Cenusareasa si Alba-ca-Zapada. Tie?

| Neghinitza_8409 a răspuns:

Povestea mea preferata este cea pe care o citeam colegilor la gradinita adica "Coliba iepurasului"big grin (sunt cocos cu pinten ros pe umar tin coasa vulpea ticaloasa so gonesc din casa):X:X:X