| Anisoaraaa0 a întrebat:

Buna,cateaua mea a murit de curând.
Sa va zic ce s-a întâmplat am venit de la magazin am intrat pe poarta si nu găseam cateaua, i-am gasit doar pe ceilalți 2 catei (am avut 4)(3 >fetemama(care a decedat pentru ca a fost batuta in ultimul >hal)2 >surori1 baiat). Asa, i-am gasit doar pe cei doi adică sora catelei care a murit si băiatul, am iesit pe strada sa o caut am cautat-o peste tot.Ma duc in grădină si vad ceva zacand in iarba,o vad moartă nu era muscata sau ceva avea părul perfect normal cum îl avea de obicei, am gasit-o ca îi curgea sânge din nas si era cu labutele aproape de nas.Da mi s-a parut foarte deșteaptă ca a știut că va muri si s-a dus în gradina, o mare parte din iarba era culcata deoarece s-a foit vă dați seama, un vecin mi-a zis ca a auzit-o ca latra.Asa...tot în ziua aceea m-am pus pe plâns toata ziua nu m-am putut opri,bunica mea a îngropat-o.A doua zi am gasit o groapă mare făcută de niste câini(vagabonti) si acolo era cateaua i se vedeau oasele si era si par,i-am gasit maxilarul(zona cu dintii) aruncat prin iarba, apropo pana sa plec eu ea era vie(a durat cam o ora ca pana ajung la magazin durează ceva, mai ales ca am mers mai usor). Am venit si o mângâiam si era calda, adică murise recent.Nu stiu cum a murit, daca aveti idee va rog să-mi spuneți si mie.Era atât de energică toata ziua se juca cu mine, păcat ca nu am filmat-o am doar câteva poze cu ea (avea 9 ani)trăia cel putin 5 ani ba chiar mai mult.Era cateaua mea preferată deoarece mereu cand ma întorceam la țară sarea gardul si vedea la masina mereu in orice moment, acum cine mai vine? Niciun cățel nu o sa fie asa cum a fost ea. Dumnezeu să o odihnească!

Am apelat la voi deoarece poate știți de ce a murit, cum am mai zis, îi curgea sange din nas si era cu labutele aproape de nas

3 răspunsuri:
| Anisoaraaa0 explică:

Scuze acum observ ca mi-a scris gresit, m-am grăbit să scriu

| Anisoaraaa0 explică:

Buna,cateaua mea a murit de curând
Sa va zic ce s-a întâmplat am venit de la magazin am intrat pe poarta si nu găseam cateaua, i-am gasit doar pe ceilalți 2 catei(am avut 4)(3 fete>mama(care a decedat pentru ca a fost batuta in ultimul hal)>2 surori>1 baiat)Asa, i-am gasit doar pe cei doi adică sora cafelei care a murit si băiatul, am iesit pe strada sa o caut am cautat-o peste tot.Ma duc in grădină si vad ceva zacand in iarba, o vad moartă nu era muscata sau ceva avea părul perfect normal cum îl avea de obicei, am gasit-o ca îi curgea sânge din nas si era cu labutele aproape de nas.Da mi s-a parut foarte deșteaptă ca a știut că v-a muri si s-a dus în gradina, o mare parte din iarba era culcata deoarece s-a foit vă dați seama, un vecin mi-a zis ca a auzit-o ca latra.Asa...tot în ziua aceea m-am pus pe plâns toata ziua nu m-am putut opri, bunica mea a îngropat-o.A doua zi am gasit o groapă mare făcută de niste câini(vagabonti) si acolo era cateaua i se vedeau oasele si era si par, i-am gasit maxilarul(zona cu dintii) aruncat prin iarba, apropo pana sa plec eu ea era vie(a durat cam o ora ca pana ajung la magazin durează ceva, mai ales ca am mers mai usor)Am venit si o mângâiam si era calda, adică murise recent.Nu stiu cum a murit, daca aveti idee va rog să-mi spuneți si mie.Era atât de energică toata ziua se juca cu mine, păcat ca nu am filmat-o am doar câteva poze cu ea?(avea 9 ani)trăia cel putin 5 ani ba chiar mai mult.Era cateaua mea preferată deoarece mereu cand ma întorceam la țară sarea gardul si vedea la masina mereu in orice moment, acum cine mai vine? Niciun cățel nu o sa fie asa cum a fost ea. Dumnezeu să o odihnească!

Am apelat la voi deoarece poate știți de ce a murit, cum am mai zis, îi curgea sange din nas si era cu labutele aproape de nas

| Anonimus107 a răspuns:

Avea hemoragie interna