Dacă știi că e gestanta, asta e, nu ai ce face. Deși se recomanda după al doilea sau al treilea ciclu (1 an - 1 an jumate) să se împerecheze.
Poți merge la veterinar sa îi facă un test de sarcină și să vadă evoluția sarcinii printr-o ecografie.
Nu este adevărat! Se recomanda după al doilea ciclu menstrual sa se împerecheze. Un câine are 1 data la 6 luni menstruație, astfel se recomanda după 1 an - 1 an jumătate la al treilea ciclu.
Este total adevărat ce am spus, mai exact după doi ani câinii sunt pregătiți fizic și moral să se reproducă
Și depinde de talie
Nu încerca să te dai inteligentă, pentru că m-am documentat foarte mult cu privire la aceste animale, și despre alte animale de altfel
Un an de caine echivaleaza cu cca. 7 ani-om.
Poti calcula cu ce varsta echivaleaza un catel de 8-9 luni.
Cainele este in stare sa poarte o sarcina normala dupa varsta de 2 ani. La varsta mai mica riscurile cresc invers cu varsta.
Pana sa fi ironic/a la final. Nu ma dau inteligenta, ci spun din experienta. Detin 2 caini, nu din citite.
Asta nu înseamnă că știi ceva despre câini, oricine are câini, dar oare câți s-au documentat cu privire la nevoile lor?
Întrebă mai mulți veterinari, și apoi să mi spui ce au zis. 2 ani și depinde de talie
Tocmai ca de la veterinari stiu.
Pentru câinii tai
Doar că ceea ce a pus întrebarea nu a specificat rasa
Nici rasa, nici talia! Desi am dedus ca are o rasa de talie mica-mijlocie, rasa mai usor de intretinut. Oricum persoana cu intrebarea se pare ca si-a luat jucariile, stergandu-si intrebarea.
Conteaza mult varsta, la 8-9-10 luni, 1 an nu are instinct matern deloc, iar puii o sa moara cu zile...
Genellikle, bir köpek yavrusu 8 ila 18 ay arasında cinsel olarak olgunlaşır. Köpek cinsine bağlı olabilir. Yani, kaltak olgunlaştı. Ancak, ilk döngüde üreme önerilmez. Yani, orospu buna hazır değil