anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

catelul meu a fost muscat de catre un alt caine mai mare in zona stomacului si nu stiu ce sa ii fac deoarece daca ma apropii ma musca, a sangerat cam 10 minute dar acum nu mai sangereaza, ce pot sa ii fac? Repet daca ma apropii ma musca, prima oara am crezut ca a fost calcat de masina dar nu... apoi am crezut ca a fost batut de cineva, dupa aia el statea intins si am vazut urme de colti, este pichinez, si are 3 ani, nu prea stiu ce sa ii fac ...Ma simt impacat in proportie de 60% deoarece am luat o bata si am batut toti cainii pe care i-am prins pe strada, insa nu asa conteaza, vreau sa stiu cum sa il pot vindeca fara sa ma muste va rog, dau funda +vot happy happy happy plzzz

4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Tu nu ai cum sa il vindeci, trebuie sa te duci cu el la un veterinar de urgenta.
Pentru a nu te musca, poti sa il pui intr-o cutie de carton, sau un prop mai mare si gros, ca sa ii fie mai greu sa te muste.
Ps. Nu ai procedat corect ca ai batut alti caini, nu este ok comportamentul tau fata de acele animale, poate sunt nevinovate, si chiar daca ar fi vinovate, nu tu ar trebui sa decizi pe cine si cum sa bati.

| Kriss96 a răspuns:

Esti un natang.

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Du-l la veterinar!

Esti un prost si meriti sa iti fie luate toate animalele!
Nu procedezi deloc bine! Sa dai in animale nevinovate!
Ti-ar placea sa vina cineva sa se infurie pentru ca un om la ranit pe baiatul lui si sa vina sa caute oameni pe strada si sa fii tu si familia ta si sa va lovească fara niciun rost.
Meriti sa stai la închisoare!
Sa bagi câinii cu o bata!
Poate câinele tau a început cearta si tu bagi caini nevinovati!

Îmi vine sa te omoor!
Criminalule!

| HopSlow a răspuns (pentru Talmacel_Alexia_1999):

laughing Ma amuzi sa stii... Criminalule loool